Softlead - partener oficial SEETEST 2018

20 Mar 2018

South East European Software Testing COnference SEETEST 2018 va avea loc în Belgrad (Serbia), în perioada 27-28 septembrie 2018.

Softlead - partener oficial SEETEST 2018

După succesul înregistrat în cadrul ultimelor 6 ediții organizate în Bulgaria și în România, pentru prima oară, conferința SEETEST va avea loc anul acesta în Belgrad. Întrucât își dorește să întâlnească un număr cât mai mare de specialiști în domeniul testării, locațiile evenimentului se schimbă de la an la în în țări balcanice, reușind, de fiecare dată, să adune peste 300 de pasionați de IT, software, experți în testare și speakeri locali și internaționali.

Conferința va fi precedată de o zi dedicată în întregime cursurilor (26 septembrie), când participanții vor fi grupați pentru testarea mai multor concepte de testare software.

SEETEST2018 va acoperi subiecte de discuție ce includ: testarea la nivelul securității, testarea pentru device-urile mobile, testarea automatizată, testarea în cloud, precum și multe alte tematici dedicate Quality Assurance.

Comunitatea Softlead va beneficia de un discount de 10% din costul participării.

Formatul evenimentului va include sesiuni de prezentări în paralele, precum și prezentarea unor tutoriale, programate pentru data de 27 septembrie.

SEETEST este un eveniment special creat și pentru obiective de socializare între participanți, sponsori și speakeri.

Locația evenimentului: Belgrad, Serbia

Website: https://seetest.org/

 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul