Softelligence își reconfirmă poziția de lider CRM în România

29 iulie 2013

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, își păstrează poziția de lider în topul implementatorilor de CRM din România. Furnizorul de soluții integrate e-Business bazate pe platforme CRM, online și mobile a rămas partenerul numărul 1 pentru Dynamics CRM, conform ultimului raport Microsoft pentru anul fiscal 2013, încheiat în iunie. 

Softelligence, compania românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software e-Business, își păstrează poziția de lider în topul implementatorilor de CRM din România. Furnizorul de soluții integrate e-Business bazate pe platforme CRM, online și mobile a rămas partenerul numărul 1 pentru Dynamics CRM, conform ultimului raport Microsoft pentru anul fiscal 2013, încheiat în iunie. Într-o piață în care Microsoft conduce detașat în clasamentul implementarilor de soluții CRM, Softelligence a contribuit la o creștere a afacerilor cu 21% în sectorul comercial și cu 18% a valorii medii per proiect nou.

Performanța a fost atinsă prin implementări de proiecte complexe de CRM pentru clienți importanți precum Libra Bank, RBC, AON România, Ambient, Stein Bestasig, Tobimar, Clau Automotive.

“Rezultatele au fost obținute prin eforturile și profesionalismul echipelor de vânzări și consultanți Softelligence. Implementările de succes din industriile bancară, asigurări, brokeraj, retail și distribuție din ultimul an demonstrează capacitatea Softelligence de a livra soluții complete în zona de CRM, integrate perfect cu sistemele din mediile clienților și cu platforme web și mobile“, a declarat Adrian Blidăruș, Managing Partner Softelligence.

Parteneriatul strategic dintre cele două companii se extinde dincolo de competența de CRM, Softelligence fiind totodată primul partener Microsoft Azure la nivel național, cu peste 500 000 de utilizatori în Cloud și prima companie de software din România care a realizat integrarea Microsoft Dynamics CRM cu SAP.

Anul fiscal Microsoft 2013 a fost un nou an de creștere pentru Dynamics CRM, cele mai importante proiecte înregistrându-se în sectorul comercial, cu 21% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. Unul din cei mai importanți și consecvenți parteneri pentru această soluție a fost și în acest an Softelligence, un partener  foarte important în sectorul de e-Business din România, cu o creștere spectaculoasă în ultimii ani. Softelligence s-a diferențiat prin dezvoltarea de soluții specifice de industrie, aducând o valoare adăugată semnificativă platformei și generând cel mai mare volum de vânzari pentru Microsoft Dynamics CRM “, a declarat Ioana Răzvan, Microsoft Business Solution Lead.

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de aplicații software e-Business bazate pe CRM, Cloud, Web și Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure în România, cu peste 500 000 de utilizatori în Cloud. Softelligence deține un portofoliu de aproape 90 de clienți, printre care se numără MOL România, AON, Ambient, ING, Allianz Țiriac, BCR Leasing, Optiplaza și are o experiență vastă în implementarea de soluții software e-Business și livrarea de soluții high-end outsourcing. Echipa este formată din specialiști certificați în metodologii de implementare și tehnologii de ultimă oră (CRM, BI, SQL Server 2012, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 și JavaScript). Softelligence a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, în creștere cu peste 40% față de anul anterior și estimează o cifră de afaceri de 2 milioane de euro pentru 2013.

Despre Microsoft România

Fondată în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producătoare de software, servicii și tehnologii Internet pentru calculatoarele personale și pentru mediul de business. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde și pentru orice dispozitiv. Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Ce își doresc managerii de transport?

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile &icir...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

2Checkout: Ce tendințe în eCommerce aduce anul 2020?

Magazinele online trebuie să își concentreze atenția pe experiența pe care o oferă cumpărătorilor, pe tehnologie și personalizarea serviciilor

Citește articolul arrow_forward