Smart Bill lansează versiunea cloud

11 Jul 2014

Smart Bill, cel mai utilizat program de facturare din România, a lansat recent versiunea cloud, deschizând astfel noi orizonturi clienţilor săi şi oferindu-le acestora posibilitatea de a-şi gestiona procesele de facturare şi de a avea acces la date oricând, de oriunde s-ar afla şi de pe orice dispozitiv cu acces la internet.

Smart Bill lansează versiunea cloud

Smart Bill, cel mai utilizat program de facturare din România, a lansat recent versiunea cloud, deschizând astfel noi orizonturi clienţilor săi şi oferindu-le acestora posibilitatea de a-şi gestiona procesele de facturare şi de a avea acces la date oricând, de oriunde s-ar afla şi de pe orice dispozitiv cu acces la internet. Mai multe detalii despre Smart Bill Cloud şi beneficiile companiilor care aleg să-l utilizeze sunt disponibile online la http://www.facturionline.ro

Înfiinţat în 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţână, Smart Bill este astăzi cea mai apreciată soluţie de facturare de pe piaţa locală, lucru demonstrat de încrederea oferită companiei de cei peste 23.000 de clienţi, de la persoane fizice autorizate până la firme mari, instituţii sau persoane publice. Peste 250.000 de documente de facturare sunt emise lunar utilizând programul de facturare Smart Bill, iar valoarea totală a acestora depăşeşte un miliard de EUR anual.

Anul trecut, la un an după ce anunţa înfiinţarea unui Board of Advisors, Smart Bill a atras o investiţie în valoare de aproape 100.000 EUR de la Lucian Todea (Fondator ITNT şi business angel român), asigurând astfel o nouă direcţie strategică de dezvoltare a companiei.

Anul acesta, Smart Bill vine cu o nouă veste bună pentru clienţii săi: lansarea versiunii cloud transformă soluţia de facturare deja consacrată într-una de business şi aduce astfel avantaje sporite utilizatorilor. Faţă de versiunile anterioare, Smart Bill Cloud poate fi instalat şi pe dispozitive mobile cu Android şi iOs şi poate fi accesată direct din web browser, fără a fi necesară instalarea prealabilă a unui program. Toate aceste funcţionalităţi sunt interconectate şi sincronizate, putând fi utilizate simultan de către mai mulţi utilizatori din companie în timp ce datele sunt stocate într-o singură bază de date securizată în cloud.

La scurt timp după lansare, peste 2000 de utilizatori folosesc deja Smart Bill Cloud, iar fondatorii estimează că numărul acestora va creşte semnificativ în perioada care va urma. Smart Bill Cloud oferă utilizatorilor oportunitatea de a emite facturi, chitanţe, avize şi proforme în mai puţin de 30 de secunde, în timp ce modelele de chitanţe şi facturi personalizate disponibile în aplicaţie asigură profesionalismul şi calitatea documentelor. În plus, Smart Bill Cloud oferă utilizatorilor accces simultan la programul de facturare, de pe orice dispozitiv conectat la internet, telefon, laptop, tabletă sau desktop. Aceştia pot avea drepturi distincte în program, iar contabilul poate avea la rândul lui acces direct şi îşi poate prelua singur documentele.

Nu în ultimul rând Smart Bill cloud calculează în mod automat preţurile, cursul valutar şi TVA-ul, ajutând astfel utilizatorii să nu facă greşeli, în timp ce problema pierderii datelor este eliminată, Smart Bill Cloud fiind stocat pe servere securizate şi putând fi accesat oricând, de oriunde.

„Smart Bill Cloud reprezintă pentru facturare ceea ce Internetul a reprezentat pentru computere, ducând întregul proces la un alt nivel. Factura şi urmărirea încasărilor sunt în centrul proceselor de business ale oricărei afaceri, iar accesul la documente şi informaţii oricând, de oriunde şi de pe orice dispozitiv, reprezintă un atu uriaş pentru multe afaceri din România. În plus, datele acestora sunt păstrate în siguranţă pe un server online!”, a declarat Radu Hasan, Fondator şi CEO Smart Bill.

Smart Bill Cloud simplifică operaţiunile de zi cu zi ale întreprinderilor mici şi mijlocii, iar impactul acesteia nu a trecut neobservat numărându-se printre aplicaţiile finaliste în Business Wall of Fame, competiţie organizată de Romtelecom şi hub:raum care îşi propune să premieze cele mai bune aplicaţii de business. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi oficial pe data de 15 august, după încheierea perioadei de jurizare.

Cine Suntem

Intelligent IT Sibiu este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de produse software si oferirea de solutii web profesionale.

Principalul nostru focus este sa dezvoltam un produs, care sa rezolve nevoi importante de business ale clientilor nostri intr-un mod care sa-i incante.

 

Smart Bill este cel mai popular program de facturare si gestiune din Romania, la distanta uriasa de orice alt competitor.
Este cea mai eficienta unealta pentru emiterea, livrarea si managementul de documente ca: facturi, chitante, avize, proforme, nir, rapoarte de gestiune. 

In plus, facilitatile Smart Bill usureaza teribil munca aducand valoare adaugata afacerilor mici si mijlocii.

 
Calitatea Intelligent IT

Suntem una dintre putinele companii locale din domeniul IT cu o rata de crestere de aproape 100% de la un an la altul.

Principalii factori care au dus la aceasta sunt:

  • produsele software cu o mare cerere pe piata
  • calitatea produselor si serviciilor oferite
  • un marketing orientat spre client
  • o politica de management eficienta
  • relatiile foarte bune cu clientii
  • calitatea si promptitudinea suportului tehnic
  • preturi avantajoase
Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul