SIVECO Romania, in cursa pentru titlul de Campion National la European Business Awards 2013/14

11 noiembrie 2013

In perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, sustinatorii SIVECO Romania sunt invitati sa voteze online filmul de prezentare, pe www.businessawardseurope.com

In perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, sustinatorii SIVECO Romania sunt invitati sa voteze online filmul de prezentare, pe www.businessawardseurope.com

SIVECO Romania s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv, in cursa pentru titlul de Campion National la prestigioasa competitie European Business Awards, la care a castigat deja de trei ori distinctia suprema: Ruban d’Honneur (in 2009, 2011 si 2012). 

Anul acesta, pentru a aduce un plus de popularitate si interactivitate concursului, organizatorii au mai introdus o etapa de vot public online, pentru titlul de Campion European, care va debuta pe 14 ianuarie 2014 si se va incheia pe 25 martie 2014. 

Sustinatorii SIVECO Romania - clienti, parteneri, si nu numai - sunt invitati sa voteze filmul de prezentare in perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, la http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294 

"Am realizat cu mare placere videoclipul de prezentare a realizarilor noastre din 2012-2013, in care am facut de asemenea si o succinta trecere in revista a celor mai importante etape din viata companiei. Suntem increzatori ca si aceasta competitie este o oportunitate de a ne prezenta in plan international portofoliul de produse si suntem mandri de ce am realizat intr-o perioada marcata de conditii economice foarte dificile. Clientii si partenerii nostri au la dispozitie 7 saptamani pentru a ne acorda votul lor online. Ii incurajam pe toti cei care cunosc activitatea echipei noastre sa se exprime, oferindu-ne votul lor", declara Doina Binig, Vicepresedinte Strategie si Chief Operating Officer SIVECO Romania. 

In paralel cu campania de votare online, un juriu format din experti la nivel european va analiza videoclipurile companiilor inscrise in competitie, urmand sa desemneze in ianuarie 2014 Campionul National dintre cele doua companii selectate drept finaliste din Romania. 

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, a declarat: "Votul publicului este o etapa importanta a competitiei, pentru ca ofera companiilor un alt mod de a-si evidentia realizarile in fata unei audiente mai largi, de-a lungul intregului continent. Anul trecut s-a dovedit a fi un mare succes, fiind inregistrate peste 35.000 de voturi." 

In fazele urmatoare ale competitiei, Campionii Nationali vor fi evaluati de catre un juriu european format din lideri de afaceri, academicieni si antreprenori, care vor alege Top 100 companii ce ravnesc la vestita distinctie Ruban d’ Honneur.

In etapa finala vor fi desemnati castigatorii trofeului Ruban d’ Honneur, iar marele premiu va fi acordat in cadrul unei ceremonii in luna mai 2014. 

"Suntem extrem de bucurosi ca ne-am calificat si anul acesta in cea de-a doua etapa a prestigioasei competitii European Business Awards, o performanta care probeaza nu numai valoarea proiectelor noastre, dar si evolutia noastra constant pozitiva pe termen lung. Este o mare mandrie pentru noi sa concuram alaturi de cele mai importante companii europene si sa facem cunoscuta valoarea exceptionala a specialistilor romani, capabili sa concureze la cel mai inalt nivel in competitii de varf, internationale", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania. 

European Business Awards urmareste cresterea prestigiului si demonstrarea progresului companiilor care exceleaza in solutii inovatoare, o abordare responsabila a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului. 

Cum se voteaza?

Votul publicului se desfasoara online in perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, pe site-ul www.businessawardseurope.com. 

Vizitatorii trebuie sa aleaga, in primul rand, steagul Romaniei, apoi sa parcurga toate inscrierile din tara selectata. 

Atunci cand selecteaza o companie, vor regasi pe pagina corespunzatoare videoclipul respectivei companii si butonul de vot. Fiecare sustinator poate vota o singura data un videoclip dintr-o tara. Nu exista mecanism de vot multiplu. Nu este nevoie de inregistrare, iar rezultatele sunt confidentiale, astfel incat procesul de selectie sa fie obiectiv si transparent. 

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competitie care recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici si inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. Aceasta se conformeaza directiilor Uniunii Europene si ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei. 

European Business Awards s-a impus rapid ca distinctie importanta in mediul de afaceri european si este recunoscut ca o platforma de top pe continentul nostru. 

European Business Awards urmareste trei scopuri mari si distincte:

- Genereaza exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeana 

- Creeaza notorietate si sustine personalitatile si organizatii de succes 

- Propune studii de caz si modalitati de dobandire a expertizei, impartasite de organizatii cu performante exceptionale. 

Competitia identifica si promoveaza exemple de persoane si organizatii care au obtinut rezultate de exceptie diferentiandu-le ca si companii de top, lideri de business si antreprenori in Europa.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul dintre liderii regionali de succes în domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări ...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Bazat pe experienţa de 20 ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, SIVECO Applications  este sistemul EAS competitiv la nivel internaţional, ce oferă companiilor un control integrat al activităţii şi ...

Citește tot arrow_forward

AeL – platformă completă de eLearning Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului educaţional, dedicată instituţiilor de învăţământ şi corpo...

Citește tot arrow_forward

SIVADOC, sistemul de gestiune a documentelor şi a fluxurilor de lucru de la SIVECO Romania, oferă o platformă comună care unifică procesele şi informaţia, în scopul fluidizării circuitului documentelor, facilitării accesului la informa...

Citește tot arrow_forward

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software perso...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Ce își doresc managerii de transport?

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile &icir...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

2Checkout: Ce tendințe în eCommerce aduce anul 2020?

Magazinele online trebuie să își concentreze atenția pe experiența pe care o oferă cumpărătorilor, pe tehnologie și personalizarea serviciilor

Citește articolul arrow_forward