SARKK, distribuitor de produse Tommy Hilfiger, va implementa Entersoft în 37 de magazine

26 Sep 2018

Compania SARKK, distribuitor regional de produse fashion de la branduri internaționale precum Tommy Hilfiger, a ales să își dezvolte activitatea în următorii ani cu ajutorul platformei Entersoft Business Suite, atât în România, cât și în alte țări din regiune.

SARKK, distribuitor de produse Tommy Hilfiger, va implementa Entersoft în 37 de magazine

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul exclusiv de a distribui branduri precum Tommy Hilfiger în Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia și Moldova. Produsele sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet dar și într-o rețea extinsă de puncte de vânzare selectate.

Urmărind întotdeauna o creștere sănătoasă, SARKK este una dintre cele mai solide companii din domeniu, la nivel regional. În ultimul timp, SARKK a investit constant în noi tehnologii, lansând deja primul showroom digital din regiune pentru marca Tommy Hilfiger. După o perioadă de cercetare și evaluare a pieței sistemelor software pentru business, compania a ales platforma Entersoft Business Suite (pentru soluțiile ERP, Retail & Mobile). Astfel, SARKK va putea utiliza un sistem informatic integrat care să ajute la creșterea eficienței întregii afaceri pe termen lung.

Platforma Entersoft Business Suite va susține întreaga activitate a  companiei SARKK, de la gestionarea și optimizarea proceselor interne de control și decizie, până la îmbunătățirea eficienței organizației, dar și a experienței de cumpărare pentru clienții magazinelor. În plus, un puternic sistem de raportare oferă informații-cheie echipei de management, în urma analizării indicatorilor financiari de la nivelul întregii companii.

Entersoft Business Suite va fi implementată în România, Grecia, Bulgaria și Cipru, în rețeaua SARKK ce include 37 de magazine.

Entersoft Romania a fost fondata in anul 2008 si este subsidiara a companiei Entersoft S.A. cu sediul in Grecia. Misiunea Entersoft Romania, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovatie tehnologica prin intermediul unor solutii de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence), Mobile SFA (Sales Force Automation), xVan (Van Sales), Retail si WMS (Warehouse Management System).

Printre clientii Entersoft Romania se numara JTI Romania, Unilever/ Betty Ice, Karamolegos, SARKK (Tommy Hilfiger), Interstar Chim, Olympus, Editura Litera International, Pain Plaisir, Elefant Online, Gittanos Company, Best Distribution/ CD Media, CaliVita, Imperial Tobacco, SofMedica si altele. 

Grupul Entersoft are o Retea de Parteneri Certificati, este listata la Bursa de Valori din Atena si detine filiale in Bulgaria, Romania, Emiratele Arabe Unite, precum si companiile grecesti Optimum, Retail Link si Wedia.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul