SaaStock 2018 - de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

06 august 2018

Unul dintre cele mai importante evenimente globale din industria IT, dedicat în exclusivitate aplicațiilor software de tip Software as a Service, este, cu siguranță, SaaStock Dublin, ce anul acesta va avea loc în perioada 15-17 octombrie.

SaaStock 2018 -  de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

Peste 3000 de participanți, 1000 de companii, 100 de expozanți, 50 de țări reprezentate, 200 de VC-uri vor fi prezente la Dublin la SaaStock 2018.

SaaStock va aduce împreună manageri, co-fondatori, antreprenori, investitori și pasionați de industria software pentru a dezbate cele mai importante subiecte ale momentului: strategii de vânzări și de marketing dedicate produselor software de tip SaaS, management de produs, strategii și modalități de obținere a investițiilor, cum poate crește un produs SaaS de la stadiul de proiect la cel al unei companii evaluată la miliarde de euro, scalabilitate, comunicarea cu utilizatorii. De asemenea, evenimentul propune în agenda sa și dezbateri ce au în vedere segmentul pur tehnic al aplicațiilor software, prin tehnologii, previziuni, studii de caz.

Participă la SaaStock 2018

Pentru cei interesați, SaaStock a creat pachete de participare personalizate pentru parteneri, antreprenori, investitori sau start-up-uri. Pachetul Founder & Exec are un cost de pornire de la 999 Euro, ajungând la un maxim de 2999 Euro, cel dedicat investitorilor are costuri cuprinse între 1099 Euro și 1299 Euro. Pentru cel de tip Startup, companiile interesate trebuie să se adreseze direct organizatorilor, prin aplicarea la un program special creat pentru ele.

Soflead @SaaStock 2018

Echipa Softlead va fi prezentă la eveniment, așadar dacă nu poți ajunge, spune-ne ce ți-ai dori să aflăm pentru tine din interacțiuni directe cu speakerii sau din topic-urile care ți se par interesante pentru tine sau pentru business-ul tău. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward