SaaStock 2018 - de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

06 august 2018

Unul dintre cele mai importante evenimente globale din industria IT, dedicat în exclusivitate aplicațiilor software de tip Software as a Service, este, cu siguranță, SaaStock Dublin, ce anul acesta va avea loc în perioada 15-17 octombrie.

SaaStock 2018 -  de ce să nu ratezi un astfel de eveniment dacă ești parte a industriei aplicațiilor SaaS?

Peste 3000 de participanți, 1000 de companii, 100 de expozanți, 50 de țări reprezentate, 200 de VC-uri vor fi prezente la Dublin la SaaStock 2018.

SaaStock va aduce împreună manageri, co-fondatori, antreprenori, investitori și pasionați de industria software pentru a dezbate cele mai importante subiecte ale momentului: strategii de vânzări și de marketing dedicate produselor software de tip SaaS, management de produs, strategii și modalități de obținere a investițiilor, cum poate crește un produs SaaS de la stadiul de proiect la cel al unei companii evaluată la miliarde de euro, scalabilitate, comunicarea cu utilizatorii. De asemenea, evenimentul propune în agenda sa și dezbateri ce au în vedere segmentul pur tehnic al aplicațiilor software, prin tehnologii, previziuni, studii de caz.

Participă la SaaStock 2018

Pentru cei interesați, SaaStock a creat pachete de participare personalizate pentru parteneri, antreprenori, investitori sau start-up-uri. Pachetul Founder & Exec are un cost de pornire de la 999 Euro, ajungând la un maxim de 2999 Euro, cel dedicat investitorilor are costuri cuprinse între 1099 Euro și 1299 Euro. Pentru cel de tip Startup, companiile interesate trebuie să se adreseze direct organizatorilor, prin aplicarea la un program special creat pentru ele.

Soflead @SaaStock 2018

Echipa Softlead va fi prezentă la eveniment, așadar dacă nu poți ajunge, spune-ne ce ți-ai dori să aflăm pentru tine din interacțiuni directe cu speakerii sau din topic-urile care ți se par interesante pentru tine sau pentru business-ul tău. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward