Romtelecom anunță câștigătorii competiției Business Wall of Fame

06 august 2014

Una dintre cele mai interesante competiții a fost organizată de Romtelecom Business Solutions în urmă cu doar 2 luni. Astăzi, Business Wall of Fame anunță câștigătorii.

Romtelecom anunță câștigătorii competiției Business Wall of Fame

Una dintre cele mai interesante competiții a fost organizată de Romtelecom Business Solutions în urmă cu doar 2 luni. Astăzi, Business Wall of Fame anunță câștigătorii.

Prin Business Wall of Fame, Romtelecom anunța identificarea celui mai bun concept de aplicație de business din România dedicata activtatii zilnice a companiilor mici și mijlocii. Aplicația putea fi funcțională sau aflată în plin proces de dezvoltare, respectând condiția de a fi gata în cel mult 3 luni. Business Wall of Fame s-a desfășurat în 6 țări: România, Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia.

În România, primele trei locuri ale concursului sunt ocupate de aplicațiile care au adunat cele mai multe dintre voturi și care au fost evaluate ulterior de un juriu: Smart Bill Cloud, Topchecks și Sedona POS, două dintre acestea fiind partenere Softlead.

Smart Bill Cloud, aplicația de facturare dezvoltată de Intelligent IT, este ,,Cea mai bună aplicație din România” din cadrul concursului internațional ,,Business Wall of Fame”. Aplicația, care va fi integrată în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovată, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom,  în valoare de până la 30.000 de euro.

Locul al doilea a fost acordat companiei Top Global Solutions, pentru aplicația Top Checks, care generează notificări în timp real legate de situația financiară sau juridică a partenerilor de afaceri ai unei companii. Pe locul al treilea s-a clasat aplicația Sedona POS, creată de Sedona ALM SRL, care permite emiterea de bonuri fiscale de oriunde, prin conectarea unei tablete sau a unui smartphone, prin Bluetooth, la o imprimantă. Atât Top Checks, cât și Sedona POS vor fi incluse în portofoliul Romtelecom Business Solutions, care, astfel, vor ajunge să fie cunoscute de peste 150.000 de companii.  

Aplicațiile câștigătoare au fost selectate dintr-un total de 59 de aplicații, înscrise de 54 de dezvoltatori de software. Acestea au fost selectate de un juriu de experți (format din manageri, consultanți în vânzări, respectiv produse și IT din cadrul Romtelecom) dintre aplicațiile cu cele mai multe voturi din cadrul competiției.

Prin concursul ,,Business Wall of Fame”, Romtelecom promovează aplicații inovatoare care oferă soluţii pentru companiile mici și mijlocii. Concursul a fost inițiat la nivelul Deutsche Telekom și organizat și în alte 5 țări (Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia). Concursul se adresează dezvoltatorilor de software și startup-urilor care doresc să-și promoveze aplicațiile, dar și comunității de business. Voturile și aplicațiile au fost înregistrate pe www.wallofbusiness.ro. Toți votanții înregistrați, reprezentanţi ai unei companii, și care au ales să devină suporteri ai unei singure aplicații, au intrat în competiția pentru o campanie de marketing dezvoltată pentru compania lor. În cadrul concursului au fost înregistrate peste 77.300 de voturi.

Astfel, cel mai convingător suporter al aplicației câștigătoare Smart Bill Cloud este International Leader Media, care va beneficia de o campanie de marketing derulată de Romtelecom, în valoare de până la 10.000 de euro. Câștigătorul a fost desemnat de un juriu format din experți Romtelecom și un reprezentant al aplicației câștigătoare, în baza comentariului prin care au fost scoase în evidență cele mai relevante caracteristici ale aplicației.

Câștigătorul internațional și cel mai bun startup vor fi anunțați până pe data de 15 august. Câștigătorul pentru “Cea mai bună aplicație internațională” va deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele şase țări înscrise în competiție, astfel aplicația ajungând să fie cunoscută de aproximativ 1,3 milioane clienți business. În parteneriat cu incubatorul hub:raum din Cracovia, cîștigătorului categoriei  ,,Cel mai bun startup” îi poate fi acordată o propunere de investiție în valoare de până la 80.000 de euro.

Pentru mai multe informații despre concurs, vizitați site-ul: www.wallofbusiness.ro.

Despre Romtelecom

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, dar și pentru companii. La finalul primului trimestru din 2014, Romtelecom avea peste 4,84 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

Despre Deutsche Telekom

Deutsche Telekom face parte din topul companiilor de telecomunicaţii integrate la nivel mondial, cu peste 142 de milioane de clienţi de servicii mobile, peste 31 de milioane de linii fixe şi mai mult de 17 milioane de conexiuni în bandă largă (la 31 decembrie 2013). Grupul furnizează produse şi servicii de telecomunicaţii fixe, mobile, Internet, produse şi servicii IPTV pentru utilizatori individuali şi soluţii IT&C pentru segmentul business şi corporate. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de ţări şi are în jur de 229.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde de euro în anul fiscal 2013 – peste jumătate din acestea în afara Germaniei.

Despre hub:raum pentru Europa Centrală și de Est

hub:raum este un program de tip incubator pentru inovații înființat de Deutsche Telekom Group în aprilie 2013. Aceasta se concentrează pe sprijinirea afacerilor inovatoare din Europa Centrală şi de Est, punând laolaltă viziunea şi expertiza echipelor, cu puterea financiară a uneia dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii integrate din lume. Aceasta se realizează prin oferirea unui pachet complet de seed-funding, spaţiu de lucru și mentorat asigurat de experți internaționali.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward