Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

07 septembrie 2016

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

La inițiativa Softlead, 12 companii de IT (Zitec, Capgemini, RoWeb, IntelActSoft, SoftwareArtist, Jademy, Endava, Tremend, ExecutorIT, PitiClic, MReady, CloudHero) s-au întrecut într-o competiție de sailing organizată în Marina Limanu, sub coordonarea skipperilor profesioniști SetSail NauticSchool.

Inițiativa a pornit de la provocarea de a crea oportunități de socializare și de creștere a interacțiunii în cadrul echipelor în afara spațiilor cu iz organizațional, pe mare. Timp de 2 zile, echipajele înscrise au beneficiat de acces la o sesiune de instruire specializată, de o cursă cu rol de punere în practică a informațiilor acumulate, precum și de Regatta propriu-zisă.

Ceremonia de premiere a participanților a avut pe podium companiile Zitec (locul I), MReady (locul II) și Endava (locul III).

“Sunt industrii competitive, care pun accent pe tenacitate, inteligență, spirit de echipă, iar profesioniștii din tehnologie se încadrează perfect în acest profil. Mixul dintre toate acestea și experiența navigației a fost principiul ce a stat la baza Regattei IT”, Alexandra Roată, Softlead.

De asemenea, pentru că sailing-ul unește comunitățile, Vector Watch sprijină Regatta IT și pasionații de tehnologie cu un premiu special. Dacă esti developer român, înscrie-te acum în concursul "Streams Competition" și creeaza cel mai bun și relevant flux de informații pentru sailing.

Vei putea câștiga un Vector Luna cu Silicon, rezistent la apă și cu autonomie de 30 de zile!  Regulamentul complet este disponibil aici.

Urmeaza toate etapele propuse de organizatori, precum și regulamentul din concurs, iar când denumești streamul de informații, nu uita să incluzi cuvintele "Sail" sau "Sailing"!

Selecție galerie foto oficială:

https://www.facebook.com/regattait/

http://bit.ly/2c1XhSQ

Organizator: Softlead, SetSail NauticSchool

Parteneri: Ford Romania, Vector Watch, Constantin Nautics, Cufir.ro, BlueFilm, JetBrains, SmartWeb.

Parteneri media: Digi24, Radar de media, ARIES, PRWave.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward