Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

07 septembrie 2016

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

Regatta IT sau despre pasiuni, competiție și tehnologie pe mare

Week-end-ul trecut, în perioada 3-4 septembrie 2016, 10 veliere și peste 90 de pasionați de tehnologie au dat laptopurile pe timone, birourile pe veliere, păstrând spiritul competitiv și dorința de socializare.

La inițiativa Softlead, 12 companii de IT (Zitec, Capgemini, RoWeb, IntelActSoft, SoftwareArtist, Jademy, Endava, Tremend, ExecutorIT, PitiClic, MReady, CloudHero) s-au întrecut într-o competiție de sailing organizată în Marina Limanu, sub coordonarea skipperilor profesioniști SetSail NauticSchool.

Inițiativa a pornit de la provocarea de a crea oportunități de socializare și de creștere a interacțiunii în cadrul echipelor în afara spațiilor cu iz organizațional, pe mare. Timp de 2 zile, echipajele înscrise au beneficiat de acces la o sesiune de instruire specializată, de o cursă cu rol de punere în practică a informațiilor acumulate, precum și de Regatta propriu-zisă.

Ceremonia de premiere a participanților a avut pe podium companiile Zitec (locul I), MReady (locul II) și Endava (locul III).

“Sunt industrii competitive, care pun accent pe tenacitate, inteligență, spirit de echipă, iar profesioniștii din tehnologie se încadrează perfect în acest profil. Mixul dintre toate acestea și experiența navigației a fost principiul ce a stat la baza Regattei IT”, Alexandra Roată, Softlead.

De asemenea, pentru că sailing-ul unește comunitățile, Vector Watch sprijină Regatta IT și pasionații de tehnologie cu un premiu special. Dacă esti developer român, înscrie-te acum în concursul "Streams Competition" și creeaza cel mai bun și relevant flux de informații pentru sailing.

Vei putea câștiga un Vector Luna cu Silicon, rezistent la apă și cu autonomie de 30 de zile!  Regulamentul complet este disponibil aici.

Urmeaza toate etapele propuse de organizatori, precum și regulamentul din concurs, iar când denumești streamul de informații, nu uita să incluzi cuvintele "Sail" sau "Sailing"!

Selecție galerie foto oficială:

https://www.facebook.com/regattait/

http://bit.ly/2c1XhSQ

Organizator: Softlead, SetSail NauticSchool

Parteneri: Ford Romania, Vector Watch, Constantin Nautics, Cufir.ro, BlueFilm, JetBrains, SmartWeb.

Parteneri media: Digi24, Radar de media, ARIES, PRWave.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward