Regatta IT 2018 – Cine sunt câștigătorii celor două clase în competiția de sailing a companiilor de IT?

20 august 2018

Pentru 20 de companii de tehnologie, week-end-ul 18-19 august a adus zâmbete, competiție, peripeții și adrenalina specifică unei întreceri pe mare celor 150 de participanți care au reprezentat industria de IT locală.

Regatta IT 2018 – Cine sunt câștigătorii celor două clase în competiția de sailing a companiilor de IT?

Structurată pe 2 clase, pentru categoriile Racer și Cruiser, Regatta IT a premiat următoarele echipaje:

ORC A:

Locul I – Netopia Payments  (velier Farr 40)

Locul II – Poseidon (velier Cloud)

Locul III – Who – IBM, HRS (velier Mojo)

ORC B

Locul I – Zitec (velier Santa Monica)

Locul II – AquaSoft (velier Jackpot)

Locul III – Softlead (velier Santa Clara)

Companii înscrise: Roweb, Zitec, eSolutions, Ness Digital Engineering, AquaSoft, Netopia Payments Executor IT, PowerNet Consulting, Forcepoint, Stockberry, Dalex Consult, Softlead precum și reprezentanți ai altor 9 companii.

Parteneri & prieteni ai evenimentului: Answear, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Zitec, BookLover Society, SetSail NauticSchool, LifeHarbour Limanu, Seanergya.

Parteneri media: Digi24, Agora, PRwave, Business24, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Radar de media, România pozitivă, TechBox, Ziare.com, GoodNews, Portal Management, Transilvania Business.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward