Regatta IT 2018 – Cine sunt câștigătorii celor două clase în competiția de sailing a companiilor de IT?

20 august 2018

Pentru 20 de companii de tehnologie, week-end-ul 18-19 august a adus zâmbete, competiție, peripeții și adrenalina specifică unei întreceri pe mare celor 150 de participanți care au reprezentat industria de IT locală.

Regatta IT 2018 – Cine sunt câștigătorii celor două clase în competiția de sailing a companiilor de IT?

Structurată pe 2 clase, pentru categoriile Racer și Cruiser, Regatta IT a premiat următoarele echipaje:

ORC A:

Locul I – Netopia Payments  (velier Farr 40)

Locul II – Poseidon (velier Cloud)

Locul III – Who – IBM, HRS (velier Mojo)

ORC B

Locul I – Zitec (velier Santa Monica)

Locul II – AquaSoft (velier Jackpot)

Locul III – Softlead (velier Santa Clara)

Companii înscrise: Roweb, Zitec, eSolutions, Ness Digital Engineering, AquaSoft, Netopia Payments Executor IT, PowerNet Consulting, Forcepoint, Stockberry, Dalex Consult, Softlead precum și reprezentanți ai altor 9 companii.

Parteneri & prieteni ai evenimentului: Answear, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Zitec, BookLover Society, SetSail NauticSchool, LifeHarbour Limanu, Seanergya.

Parteneri media: Digi24, Agora, PRwave, Business24, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Radar de media, România pozitivă, TechBox, Ziare.com, GoodNews, Portal Management, Transilvania Business.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward