Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

08 septembrie 2014

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Această opțiune este disponibilă în cadrul platformelor Netflix, iOS, PS3, Xbox, dar și pe multe televizoare inteligente, deși compania afirmă că vor fi adăugate platforme adiționale în următoarele luni.

Ceea ce este important de precizat este faptul că această funcționalitate este disponibilă doar după ce utilizatorul a vizionat un episod din serialul sau show-ul TV respectiv (Netflix nu a precizat în mod special un anumit tip de format TV, dar celor de la TNW li s-a confirmat de către companie faptul că producțiile cinematografice sunt incluse). Teoretic, acest lucru ar trebui să împiedice spam-urile trimise ca și recomandări de filme.

După vizionare, utilizatorul va putea să se conecteze cu contul de Facebook (cei de la Netflix subliniază faptul că această activitate nu va fi postată pe news feed) și va putea să recomande mai departe prietenilor, alături de un mesaj (opțional) o altă producție TV, activitatea încheindu-se cu apăsarea butonului Send.

Prietenii din lista utilizatorului autentificat vor primi această recomandare atunci când se vor loga pe contul Netflix și nu atunci când îl vor accesa pe cel de Facebook. Fiecare dintre prietenii care a primit o recomandare poate mulțumi pentru aceasta, iar dacă fluxul s-a finalizat cu o vizionare, sistemul va trimite o notificare.

Lista de prieteni către care utilizatorul a trimis recomandări, dar care nu au cont de Netflix, vor primi un mesaj privat pe Facebook Messenger.

Pentru cei care nu vor să primească astfel de mesaje, singura soluție va fi să dai excluderea din lista de prieteni a celui care trimite astfel de recomandări.

Cu toate acestea, este clar că Netflix se bazează foarte mult pe tot ceea ce înseamnă Facebook și de aceea se presupune că astfel de recomandări se vor face doar între prieteni.

Totuși, cuvântul privat este cheia în toată această funcționalitate. Utilizatorii Netflix au fost capabili de a împărtăși totul pe Facebook până acum.

   

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward