Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

08 septembrie 2014

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Această opțiune este disponibilă în cadrul platformelor Netflix, iOS, PS3, Xbox, dar și pe multe televizoare inteligente, deși compania afirmă că vor fi adăugate platforme adiționale în următoarele luni.

Ceea ce este important de precizat este faptul că această funcționalitate este disponibilă doar după ce utilizatorul a vizionat un episod din serialul sau show-ul TV respectiv (Netflix nu a precizat în mod special un anumit tip de format TV, dar celor de la TNW li s-a confirmat de către companie faptul că producțiile cinematografice sunt incluse). Teoretic, acest lucru ar trebui să împiedice spam-urile trimise ca și recomandări de filme.

După vizionare, utilizatorul va putea să se conecteze cu contul de Facebook (cei de la Netflix subliniază faptul că această activitate nu va fi postată pe news feed) și va putea să recomande mai departe prietenilor, alături de un mesaj (opțional) o altă producție TV, activitatea încheindu-se cu apăsarea butonului Send.

Prietenii din lista utilizatorului autentificat vor primi această recomandare atunci când se vor loga pe contul Netflix și nu atunci când îl vor accesa pe cel de Facebook. Fiecare dintre prietenii care a primit o recomandare poate mulțumi pentru aceasta, iar dacă fluxul s-a finalizat cu o vizionare, sistemul va trimite o notificare.

Lista de prieteni către care utilizatorul a trimis recomandări, dar care nu au cont de Netflix, vor primi un mesaj privat pe Facebook Messenger.

Pentru cei care nu vor să primească astfel de mesaje, singura soluție va fi să dai excluderea din lista de prieteni a celui care trimite astfel de recomandări.

Cu toate acestea, este clar că Netflix se bazează foarte mult pe tot ceea ce înseamnă Facebook și de aceea se presupune că astfel de recomandări se vor face doar între prieteni.

Totuși, cuvântul privat este cheia în toată această funcționalitate. Utilizatorii Netflix au fost capabili de a împărtăși totul pe Facebook până acum.

   

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward