Premieră absolută la IMWorld 2013: Ochelarii inteligenţi de la Google, care te ajută să faci afaceri pe stradă

10 septembrie 2013

Vizitatorii Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013), eveniment dedicat soluţiilor digitale de business, ce va avea loc în Bucureşti între 9 şi 10 octombrie, vor avea ocazia să testeze în premieră ochelarii inteligenţi „Google Glass”.

Premieră absolută la IMWorld 2013: Ochelarii inteligenţi de la Google, care te ajută să faci afaceri pe stradă

Vizitatorii Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013), eveniment dedicat soluţiilor digitale de business, ce va avea loc în Bucureşti între 9 şi 10 octombrie, vor avea ocazia să testeze în premieră ochelarii inteligenţi „Google Glass”.

Aceşti ochelarii reprezintă un gadget de ultimă generaţie, care poate fi activat prin comandă vocală, acţionând ca un mini-computer. Astfel, utilizatorul se poate conecta la internet şi la reţelele sociale, gadgetul ajutându-l să-i recunoască pe cei cu care se întâlneşte pe stradă sau la conferinţe şi să poată face afaceri mai uşor. Ochelarii pot fotografia, înregistra video, au opţiune de videochat, pot afişa ghiduri GPS ori traduce în timp real textele surprinse în câmpul vizual sau cuvintele rostite de partenerul de conversaţie.

„Cea de-a doua ediţie a IMWorld reuneşte vorbitori şi expozanţi de renume internaţional, pentru că intenţia noastră este să facilităm contactul între cei mai importanţi furnizori de soluţii digitale şi cei interesaţi să le folosească în proiectele şi afacerile lor. Tocmai de aceea, l-am invitat la acest eveniment pe Nick Sohnemann, fondator şi managing partner Future Candy, care va prezenta ochelarii Google, alături de analistul Jan-Keno Janssen”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

 Prezentarea va avea loc chiar în prima zi a evenimentului, pe 9 octombrie 2013, la ora 10:00, iar după aceea, ochelarii pot fi testaţi în "Future Corner"-ul expoziţiei.

 „Alţi ochelari ce au la bază o tehnologie revoluţionară şi care vor fi prezentaţi, de asemenea, la IMWorld 2013 poartă numele de „Oculus Rift”. Programaţi pentru lansare la începutul lui 2014, ochelari dispun de un vizor stetoscopic 3D şi senzori 9DOF şi permit utilizatorului să experimenteze jocurile video dintr-o perspectivă nouă şi să intre mai bine în pielea personajelor”, a adăugat Cristian Hossu.

 Leap Motion este o altă piesă de tehnologie ce va fi făcută cunoscut publicului din România şi care permite controlarea computerului cu ajutorul gesturilor. Dispozitivul creează o arie de lucru de jumătate de metru în jurul calculatorului, iar acţiunile din această zonă (mişcarea mâinilor, a degetelor sau a altor obiecte) se transmit direct, nefiind necesar un touchpad, mouse sau alte instrumente.

 Toate gadgeturile prezentate, precum şi alte noutăţi tehnologice vor fi disponibile pentru testare în „Future Corner-ul” IMWorld, eveniment ce reuneşte speakeri internaţionali de top, consultanţi şi dezvoltatori de soluţii digitale, în două zile de conferinţă şi 7.000 de metri de spaţiu expoziţional. Accesul vizitatorilor se face pe bază de pre-inregistrare, iar biletele „Very Early Bird” oferă un discount de 50% şi sunt disponibile până pe 13 septembrie pe www.imworld.ro.

Despre Internet & Mobile World

Ediţia a doua a Internet & Mobile World va avea loc la Romexpo Bucureşti între 9 şi 10 octombrie 2013 şi este structurată pe trei arii de business: Marketing Technologies World, Mobile and Apps World şi Business Software World. Fiecare arie are propria sa scenă de conferinţă şi o zonă expoziţională dedicată.

Evenimentul este susţinut de Romtelecom şi Cosmote - în calitate de parteneri principali - şi de Nokia, S&T România, Qualysoft, Telcor Communications, Entersoft, Microsoft, Fujitsu, Zitec, MailAgent, Agilio, Safetech, Agile Media, MODE360, Transart, Dynamic Web, Voxility, Mediapost Hit Mail, Mobixera şi SEO monitor, Star Storage, Cisco, Bittnet, Pay Pro în calitate de sponsori ai proiectului. Partenerul creativ al evenimentului este Saatchi&Saatchi.

Parteneri media sunt: Radio Guerrilla, The Money Channel, Getica OOH, Wall-Street.ro, HotNews.ro, AdHugger, Agora, B2B Advertising, Business Review, Business24.ro, Cariere, Comunicatedepresa.ro, Connect, DailyBusiness.ro, Digital Trends, Forbes, Incont.ro, IT Channel, IT TRENDS, Market Watch, Today Software Magazine, Ziare.com şi Zona IT.

La această a doua ediţie a IMWorld sunt aşteptaţi 5.000 de vizitatori şi şi-au anunţat deja participarea peste 25 de speakeri internaţionali şi 130 de companii din domeniile digital şi software. Evenimentul este organizat de Universum Events, care este, de asemenea, şi organizatorul „Innovation Summit”, primul eveniment dedicat în exclusivitate inovaţiei în business din România.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.imworld.ro şi pe www.universum.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward