Platforme online și business-uri care s-au adaptat pandemiei și situației de criză

21 aprilie 2020

Cele mai recente lansări din ultimele 7 zile.

Platforme online și business-uri care s-au adaptat pandemiei și situației de criză
  • Aplicația mobilă FashionDays a inclus recomandări, articole și noi game de produse, crescând, astfel, impactul secțiunii Home&Deco, devenit tot mai atractiv în această perioadă.

 

  • Evenimentul Imobiliarum, ajuns la cea de-a 8-a ediție, anunță lansarea platfomei digitale, prin care vizitatorii pot naviga prin ofertele expozanților din cadrul evenimentului dar și a altor dezvoltatori imobiliari. Platforma se adresează celor care doresc să prospecteze piața și sunt direct interesați de cumpărarea unei locuințe, dar și celor care caută un imobil pentru închiriere sau investiție pe termen lung.

 

  • iStyle, cel mai mare reseller Apple din Europa Centrală și de Est anunță introducerea serviciului de chatboți Druid, în vederea automatizării suportului tehnic.

 

  • Desprevin.ro este cel mai nou proiect dedicat pasionaților de vinuri, ce include un magazin online și o platformă de prezentare a cramelor din România.

 

  • NETOPIA Payments lansează o platformă de comenzi integrată în aplicația mobilPay Wallet, pentru restaurante, magazine specializate și producători locali din toată țara, care fac livrări la domiciliu. Mai multe detalii, aici.

 

  • Aplicațiile software de telemedicină sunt tot mai solicitate, fiind un instrument utilizat de medici, clinici, spitale și rețele medicale. Softlead a dezvoltat și implementat un astfel de sistem pentru unul dintre clienții săi, aplicația fiind disponibilă începând cu săptămâna aceasta.

 

  • cora România și foodpanda, cea mai mare platformă de food delivery din România, și-au unit forțele pentru a mări capacitatea de livrare rapidă la domiciliu a comenzilor de produse din hipermarketurile cora, într-un moment în care evitarea deplasărilor este esențială pentru siguranța românilor. Astfel, începând cu 21 aprilie 2020, consumatorii vor putea comanda de acasă, prin platforma foodpanda, alegând din peste 1.000 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de cora, pe care foodpanda le va livra, în regim expres, într-o primă etapă în Capitală. Până în luna mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil în toate orașele în care cora e prezentă - București, Ploiești, Constanța, Cluj, Bacău și Baia Mare - pentru a putea deservi un număr cât mai mare de clienți.

 

Compania ta are nevoie de un plan de adaptare rapidă în mediul online? Trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau completează formularul de mai jos cu informațiile necesare pentru a primi un set de recomandări gratuite!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward