Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

08 februarie 2018

La 12 ani de când s-a lansat, Twitter a anunțat pentru prima dată cifre financiare optimiste, bucurându-se de primul trimestru profitabil, cu un profit de 91 de milioane de dolari dintr-o cifră de afaceri de 732 de milioane de dolari, ceea ce a însemnat o creștere cu 2% față de anul trecut.

Pentru prima oară, Twitter a raportat profit în Q4

Aspectul deloc favorabil al acestei perioade este dat de faptul că Twitter nu a reușit să crească numărul de utilizatori noi, având în prezent 330 de milioane de utilizatori lunari, cu 4% mai mult decât în anul precedent, dar la aceleași valori cu trimestrul anterior. Analiștii specialiști se așteptau la o creștere infimă, de aproximativ 1 milion de useri, fapt care nu s-a întâmplat.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward