Nexus Electronics oferă gratuit instituțiilor publice Enigma 365 - aplicația care măsoară productivitatea angajaților

06 octombrie 2015

Sondajele arată că foarte puțini români sunt în totalitate mulțumiți de felul în care sunt tratați în instituţiile publice și de atitudinea personalului.

Sondajele arată că foarte puțini români sunt în totalitate mulțumiți de felul în care sunt tratați în instituţiile publice și de atitudinea personalului.

În general, cetățenii nu contestă competența funcționarilor, dar consideră că aceștia lucrează ineficient, sunt dezorganizați, iar atmosfera din sediul lor este apăsătoare și neprietenoasă. 

Cât timp se munceste de fapt în instituțiile publice?

Chiar și companiile private au de suferit pentru că unii angajati pierd mai bine de jumatate din programul zilnic cu activități considerate neproductive pentru fișa postului lor. Risipirea timpului este inacceptabilă în administrația publică, mai ales în cazul funcționarilor care lucrează cu publicul. O atitudine neprofesionistă din partea lor pune sub semnul întrebării credibilitatea întregii instituţii. Din păcate, se întâmplă deseori ca cei prinși într-o coadă interminabilă să se întrebe dacă persoana de la ghișeu lucrează sau joacă Solitaire.

Modul de organizare al lucrului cu publicul este motivul principal de nemulțumire al cetățenilor. Aici includem timpul de aşteptare la coadă, timpul în care s-a rezolvat problema, explicațiile pe care le-au primit, amabilitatea funcţionarilor, dar și spaţiul prevăzut pentru desfășurarea activității.

Soluția pentru măsurarea eficienței în muncă

Primul pas spre creșterea calității serviciului public și crearea unui corp de funcționari publici profesioniști este observarea deficiențelor în activitatea echipei. Ulterior, se impune o reorganizare a muncii, ce presupune redistribuirea corectă a sarcinilor de serviciu și impunerea unor standarde de eficiență, bazate pe datele colectate.

Enigma 365 este un software in cloud care oferă o perspectivă de ansamblu asupra modului în care angajații folosesc computerul la locul de muncă.

Aplicația înregistrează în fiecare secundă ce pagini web sunt accesate de pe un terminal sau ce programe sunt utilizate. 

Nexus Electronics va oferi gratuit această soluție institutiilor de stat, timp de un an (ofertă valabilă în perioada 1 noiembrie 2015 – 1 noiembrie 2016).

Important: Enigma 365 nu înregistrează date confidențiale!

Nu este înregistrată activitatea pe tastatură și nu sunt făcute screen shot-uri.

Implementarea aplicației Enigma 365 în instituțiile publice va duce la creșterea randamentului de soluţionare a cererilor, avizelor, reclamaţiilor și petiţiilor, simplificarea procedurilor administrative, scurtarea termenelor de răspuns, economisirea unor importante resurse financiare și, nu în ultimul rând, va contribui la o evaluare corectă a performanţelor profesionale ale funcţionarilor publici.

Desigur, aplicația poate fi testată gratuit de către orice instituție publică sau companie. Cu ajutorul unui cont demo puteți vedea cum să creați grupuri de angajați (pentru a urmări activitatea pe departamente), cum să clasificați aplicațiile și paginile web în productive, neproductive sau neutre, cum să blocați paginile pe care le considerați nepotrivite pentru locul de muncă (de exemplu, Facebook); și să vizualizați rapoarte de productivitate.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward