Microsoft anunță noi funcționalități în suita Dynamics 365, inclusiv adăugarea tehnologiei AI

23 septembrie 2019

Microsoft aduce noi tehnologii și funcționalități în cadrul portofoliului de aplicații de tip CRM și ERP, așa cum au anunțat oficialii companiei în cursul zilei de astăzi.

Microsoft anunță noi funcționalități în suita Dynamics 365, inclusiv adăugarea tehnologiei AI

Sursa foto: https://dynamics.microsoft.com/en-us/

Cele mai multe dintre acestea folosesc inclusiv inteligența artificială, acesta fiind un segment pe care Microsoft își dorește să îl aducă tot mai aproape de utilizatorii săi, prin familia Dynamics 365 (Customer Insights, Customer Service Insights, Market și Sales Insights).

În cazul modulului dedicat clientului și tranzacțiilor B2B, tehnologiile AI au rolul de a îmbunătăți accesul la date și la utilizarea lor mai eficientă, această funcționalitate fiind disponibilă începând cu data de 1 octombrie. În cazul Product Insights, utilizatorii vor beneficia de acces la o zonă dedicată înțelegerii produsului, precum și creării și definirii proactive a soluțiilor dedicate propriului business pentru a rezolva probleme uzuale.

De asemenea,  Microsoft anunță o nouă funcționalitate în cadrul suitei Dynamics 365, dedicată produselor și activității de Supply Chain Management, ce are menirea de a ajuta clientul să poată vizualiza în timp real inventarul specific unui departament, precum și să poată gestiona activități operaționale ce au în vedere calitatea produselor și serviciilor oferite.

Accesul general la întreaga gamă de noi actualizări va fi disponibil începând cu 1 decembrie 2019.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward