Microsoft anunță noi funcționalități în suita Dynamics 365, inclusiv adăugarea tehnologiei AI

23 septembrie 2019

Microsoft aduce noi tehnologii și funcționalități în cadrul portofoliului de aplicații de tip CRM și ERP, așa cum au anunțat oficialii companiei în cursul zilei de astăzi.

Microsoft anunță noi funcționalități în suita Dynamics 365, inclusiv adăugarea tehnologiei AI

Sursa foto: https://dynamics.microsoft.com/en-us/

Cele mai multe dintre acestea folosesc inclusiv inteligența artificială, acesta fiind un segment pe care Microsoft își dorește să îl aducă tot mai aproape de utilizatorii săi, prin familia Dynamics 365 (Customer Insights, Customer Service Insights, Market și Sales Insights).

În cazul modulului dedicat clientului și tranzacțiilor B2B, tehnologiile AI au rolul de a îmbunătăți accesul la date și la utilizarea lor mai eficientă, această funcționalitate fiind disponibilă începând cu data de 1 octombrie. În cazul Product Insights, utilizatorii vor beneficia de acces la o zonă dedicată înțelegerii produsului, precum și creării și definirii proactive a soluțiilor dedicate propriului business pentru a rezolva probleme uzuale.

De asemenea,  Microsoft anunță o nouă funcționalitate în cadrul suitei Dynamics 365, dedicată produselor și activității de Supply Chain Management, ce are menirea de a ajuta clientul să poată vizualiza în timp real inventarul specific unui departament, precum și să poată gestiona activități operaționale ce au în vedere calitatea produselor și serviciilor oferite.

Accesul general la întreaga gamă de noi actualizări va fi disponibil începând cu 1 decembrie 2019.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward