Melior Cras – premiul pentru cea mai bună implementare CRM a anului 2016

11 iulie 2017

Compania românească Melior Cras, specializată în implementarea de soluții de tip xRM (”any Relationship Management”) și soluții de raportare, a fost recent recompensată pentru activitatea sa printr-un premiu special, acordat de CAS Software AG, compania care oferă cel mai popular produs de tip xRM, pe piața germană a companiilor mijlocii.

Melior Cras – premiul pentru cea mai bună implementare CRM a anului 2016

Compania românească Melior Cras, specializată în implementarea de soluții de tip xRM (”any Relationship Management”) și soluții de raportare, a fost recent recompensată pentru activitatea sa printr-un premiu special, acordat de CAS Software AG, compania care oferă cel mai popular produs de tip xRM, pe piața germană a companiilor mijlocii.

Premiul, de referință pentru piața europeană de servicii IT, este oferit anual de CAS Software AG pentru un proiect prin care s-au scos în evidență caracteristicile deosebite ale unui produs și bunele practici de implementare ale partenerului.

Anul acesta, premiul a fost acordat pentru proiectul ”Leviatan”, care a avut ca obiectiv principal managementul activității de ofertare și managementul proiectelor de servicii oferite de companie. De asemenea, proiectul a inclus obiective precum: creșterea nivelului de standardizare a proceselor din companie, centralizarea informațiilor referitoare la clienți, proiectele derulate și eficiența în execuție, structurarea activităților și eficientizarea modului de lucru și a managementului proiectelor. În acest sens, au fost incluse funcționalități dedicate verticalelor de project management, generarea oportunităților de vânzare și cu rol în gestiunea personalului.

În cadrul proiectului, care s-a întins pe o perioadă de 4 luni, s-au folosit multe dintre funcționalitățile de management de proiecte, oferite de CAS xRM, atât management operațional, cât și financiar. Leviatan e o companie antreprenorială românească, ce oferă soluții complete de servicii de proiectare și construcții, de la idee până la execuție, bazată pe oameni cu viziune, privind organizarea internă și optimizarea proceselor, care își doresc să ofere cele mai înalte standarde de calitate clienților lor.

Câteva dintre cele mai importante trăsături ale clientului au sprijinit considerabil succesul implementării acestuia, printre acestea enumerându-se atitudinea pozitivă regăsită pe toate nivelele de execuție și de management, din dorința de a crește calitatea serviciilor oferite, precum și conștientizarea și asumarea deplină a responsabilității față de clienții companiei.

Acordarea acestei distincții companiei Melior Cras este cu atât mai importantă cu cât CAS Software AG este un ”veteran” pe piața IT, la nivel global, având o prezență de peste 30 de ani, în  peste 40 de țări, localizări în 11 limbi (între care și limba română) și peste 200 de parteneri de implementare.  Soluțiile CAS sunt folosite, în prezent, de peste 300.000 de utilizatori, în proiecte de dimensiuni variate, de la 3, la peste 1.000 de utilizatori.

Melior Cras, parte a grupului de firme Focality, se poate lăuda cu soluții tehnice la standard înalte, folosind o platformă completă de management al relatiilor, cu orice tip de entități. Pe lângă managementul clienților/furnizorilor/angajaților, platforma include și module foarte puternice de management al proiectelor, gestiunea activității de suport și helpdesk, modelare a proceselor etc. Melior Cras este partener certificat CAS și este în proces de dezvoltare a unei rețele de parteneri de vânzare pentru produsele CAS.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate

CAS genesisWorld CRM este o platforma care inglobeaza peste 17 ani de experienta  in proiecte de implementare de tip xRM (any Relationship Management)  si know-how acumulat din interacti

Descoperă aplicația arrow_forward

Parte a grupului de firme Focality, suntem o echipa de profesionisti care oferim solutii pentru automatizarea si optimizarea proceselor de marketing, vanzare si post-vanzare, management de proiecte si gestiunea activitatii de helpdesk/suport. Implementam solutii care elimina activitati manuale si sustin cresterea eficientei...

Află mai multe

Articole IT&C similare
Softlead

Humans.ai și Salesforce - colaborare pentru folosirea AI pe piața soluțiilor software CRM

Humans.ai, un startup-ul românesc de inteligență artificială (IA) și blockchain, anunță că a intrat într-o colaborare  cu gigantul american Salesforce, liderul pieței mondiale de software pentru relații cu clienții...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

BMW investește într-o companie software ce automatizează procesele de producție

BMW Group a achiziţionat o participaţie la partenerul său Kinexon. Cele două companii lucrează împreună de câţiva ani pentru a promova digitalizarea completă a reţelei de producţie BMW Group. Producătorul de automobile premium a anunţat marţi că a achiziţionat acum un pachet minoritar în compania de software inovatoare, cu sediul în München, prin...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CryptoCoin.PRO: Cererea pentru serviciul de lansare de noi criptomonede s-a triplat în 2021

Potrivit platformei licențiate de exchange CryptoCoin.PRO, cererea pentru serviciul de lansare ICO (ofertă inițială de monede) s-a triplat în 2021 comparativ cu anul anterior, pe fondul apariției a tot mai multe proiecte bazate pe tehnologia blockchain. În decursul acestui an, CryptoCoin.PRO a înregistrat peste 30 de solicitări din partea startup-urilor care au dorit să...

Citește articolul arrow_forward