Marketing & Sales la puterea Lead

13 noiembrie 2015

Generarea automatizată a lead-urilor, gestionarea, crearea previziunilor de acțiune și stabilirea indicatorilor de performanță au devenit instrumente tot mai des folosite nu doar de oamenii de vânzări, ci și de companii sau de rețelele sociale.

Generarea automatizată a lead-urilor, gestionarea, crearea previziunilor de acțiune și stabilirea indicatorilor de performanță au devenit instrumente tot mai des folosite nu doar de oamenii de vânzări, ci și de companii sau de rețelele sociale. Nu cu mult timp în urmă, Facebook anunța lansarea unor noi tipuri de anunțuri, cele de tip Lead Generation Ads în Facebook Ads sau cele implementate de Slideshare.com.

Din punctul de vedere al experienței Softlead, prin tipologia lead-urilor generate până în prezent, acestea au la bază modulul de colectare dedicat, accesibil în cadrul platformei. Extrem de interesantă este, însă,  punerea în paralel a tipurilor de aplicații căutate frecvent online, direct în platformă – prin analiza datelor din Google Analytics – și datele culese direct din modulul de gestionare a lead-urilor care, confirmă, practic, o nevoie reală a pieței de consum.

Cerințele de soluții software din categoria celor specializate pentru Managementul documentelor sunt comune pentru ambele canele de informare, fiind un punct de maxim interes atât pentru vizitatorii platformei (din punctul de vedere al informării), cât și din accesarea Modului de generare a lead-urilor.

Care sunt cele mai vizitate și solicitate aplicații software conform Google Analytics și modului de generare de lead-uri Softlead?

Statistica a fost făcută pentru ultimele 100.000 de afișări din cadrul platformei Softlead.

Previziuni 2016. Trenduri ale industriei software

Messaging Apps – The new Social Media

Extrem de folosite în prezent pe toate device-urile mobile și nu numai, aplicațiile cu rol de comunicare prin mesaje vor fi noile instrumente de tip Social Media. Capacitatea de conectare rapidă, posibilitatea viralizării unei acțiuni prin aceste medii, toate oferă perspective de creștere în contextul B2B. Companiile deja au exprimat un apetit crescut pentru cele mai cunoscute și folosite aplicații de Instant Messaging (Facebook Messenger, Twitter, WhatsApp, și, mai nou, Instagram).

Noi modele de business

În tehnologie, modelele de business sunt adaptate dinamicii industriei, capacităților infrastructurii și previziunilor ce reies din direcțiile valide ale companiilor. Așadar, pentru 2016, sunt așteptate inovări în zona unor noi clase de modele de afaceri bazate pe tehnologii inteligente dedicate automatizării, modulelor de tip Analytics avansat și Big Data.

În continuare, vom vorbi mult despre cyber security, IoT, device-uri la purtător și puțin despre intimitate în lumea digitală.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward