Luxoft colaborează cu Renesas Electronics pentru a furniza platforma generației viitoare de panouri de bord auto digitale

21 septembrie 2015

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, colaborează cu Renesas Electronics, un furnizor de top pentru soluții avansate de semiconductori.

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, colaborează cu Renesas Electronics, un furnizor de top pentru soluții avansate de semiconductori, în cadrul unei platforme dedicate panourilor de bord auto digitale. Lanțul de instrumente de proiectare Populus™ dezvoltat de Luxoft a fost dotat cu microcontrolerele Renesas RH850/D1X. Această combinație permite dezvoltarea mai rapidă și mai rentabilă a soluțiilor solide și atractive de tip HMI cu o amprentă de memorie scăzută.

Seria RH850/D1X permite dezvoltarea de soluții HMI rezistente la costuri accesibile. Suita Populus™ maximizează avantajul inerent al acestor microcontrolere prin furnizarea unor instrumente eficiente de proiectare și design al soluțiilor de tipul interfață om-mașină.

"Suita Populus™ creată de Luxoft reduce atât timpul, cât și costul producerii de soluții HMI complete și beneficiază de funcționalitățile de Flash încorporat și RAM oferite de microcontrolerele RH850/D1X. Această combinație câștigătoare va permite producătorilor de echipamente originale OEM să dezvolte la costuri reduse mai multe panouri digitale de bord, care sunt ofertante din punct de vedere al graficii. Acestea pot fi folosite pentru o gamă mai largă de vehicule, de la mașini din clasa entry-level, până la automobile de tip premium", a declarat Masayasu Yoshida, Manager al Departamentului Automotive de Strategie și Informație, în cadrul Renesas Electronics.

"Renesas este liderul industriei sale și a devenit furnizor de semiconductori de top pentru OEM-uri la nivel mondial. Noi credem că, prin combinarea instrumentului nostru de design HMI cu microcontrolerele RH850/D1X ale Renesas, vom putea oferi valoare adaugată pentru OEM-uri și furnizorii lor. Populus™ a fost deja folosit pentru a produce soluții HMI pentru mai mult de șapte milioane de mașini. Cu acest parteneriat urmărim să ne extindem și mai mult din acest punct de vedere", a declarat Vasiliy Suvorov, Vice Președinte Strategie și Tehnologie în cadrul Luxoft.

"Profesionalismul Luxoft și serviciile de dezvoltare pe care le furnizăm vor aduce plus valoare clienților noștri prin flexibilitate și rapiditate odată cu integrarea soluțiilor Renesas în produsele noastre", a adăugat Mihail Bykov, Managing Director Automotive, Luxoft.

Populus™ Suite permite dezvoltarea rapidă a soluțiilor de HMI pentru sistemele de infotainment din interiorul mașinilor, inclusiv tablouri de bord digitale și ecrane de tip head-up.

Suita Populus™ pentru Renesas RH850/D1X MCU este disponibilă pentru testare și implementare. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați http://populus.luxoft.com și să urmăriți acest video demonstrativ.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward