Google News, acum și în versiunea în română

19 august 2015

În cursul zilei de ieri, Google News anunță versiunea în limba română, ce include accesul la cele mai importante și recente știri din cadrul blogurilor și publicațiilor relevante din România. 

Google News, acum și în versiunea în română

În cursul zilei de ieri, Google News anunță versiunea în limba română, ce include accesul la cele mai importante și recente știri din cadrul blogurilor și publicațiilor relevante din România. 

Google News poate fi accesat direct din browser la adresa news.google.ro şi prin aplicaţiile mobile Android şi iOS.

În prezent, serviciul Google News este disponibil în 28 de limbi, acoperind 45 de ţări.

Conform Google, indiferent din ce ţară provin sau ce limbă vorbesc, utilizatorii accesează Google News pentru a citi despre fapte, opinii şi perspective asupra subiectelor ce îi interesează. 

Prin intermediul acestei platforme de conținut, Google își propune să promoveze și să susțină jurnalismul de calitate, capacitatea de a transmite o opinie validată prin modul de expunere și prin acuratețea exprimării, precum și posibilitatea de a oferi perspective multiple asupra unui singur subiect de actualitate.

Din partea Google, nu va exista moderare manuală care să determine stabilirea importanței unui articol, ierarhizarea acestora fiind dată de un set de factori precum: prospeţimea, diversitatea conţinutului, conţinutul textual bogat, originalitatea. Credibilitatea și reputația unei publicații online vor aduce un plus valoare poziționării bune a acesteia în Google News.

Pentru a fi incluse, publicațiile trebuie să îndeplinească cerințele prezentate în Centrul de ajutor. Cei care îndeplinesc aceste cerințe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward