Gestionează datele de pe șantier cu ajutorul codurilor QR

21 Dec 2022

Pentru accelerarea transferului de informații, PlanRadar implementează coduri QR în platformă

Gestionează datele de pe șantier cu ajutorul codurilor QR

PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme digitale de management al construcțiilor, proprietăților imobiliare și al facilităților din Europa, și-a îmbunătățit gestionarea datelor de șantier prin includerea funcționalității codurilor QR. PlanRadar poate susține în prezent o integrare și un flux de lucru similare, utilizând tehnologia near field, cu posibilitatea de a conecta etichetele NFC de tichetele de proiect.

Integrarea codurilor QR este o varianta facilă tehnologiei near field și permite utilizatorilor să simplifice fluxurile de lucru și să economisească timp. Codurile QR pot fi plasate în jurul unui șantier sau punct de lucru, iar utilizarea funcției aduce o mai mare flexibilitate prin îmbinarea proceselor de lucru existente cu funcționalitatea platformei.

Cum funcționează noul feature? Utilizatorii scanează codul QR cu aparatul foto sau cu aplicația mobilă PlanRadar și tichetul asociat proiectului/activității se deschide automat. Astfel, informația ajunge foarte repede de pe șantier la oricare dintre membrii proiectului respectiv.

“Ne străduim să le oferim clienților noștri cea mai bună experiență la fața locului, simplificându-le munca de zi cu zi în mod eficient și corect, iar integrarea codurilor QR în platforma PlanRadar este un pas firesc, deoarece reducem astfel timpul necesar de preluare și transmitere a informației. Atât codurile QR, cât și etichetele NFC pot fi utilizate pentru transmiterea unei cantități mari de informații în timp real” afirmă Clemens Hammerl, Co-Founder, Chief Mobile, UI/UX PlanRadar.
Co-CEO PlanRadar, Ibrahim Imam, adaugă: “Codurile QR și aplicația PlanRadar sunt ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe sau pregătire prealabilă. Tot ceea ce aveți nevoie este un dispozitiv mobil. Rezultatul este o modalitate simplă și rentabilă de a furniza cele mai actualizate informații, eliminând necesitatea de a înlocui panourile pe întregul șantier sau într-o clădire.”

Noua funcționalitate se aliniază perfect cu caracteristicile existente ale PlanRadar. Utilizând modul offline, utilizatorii pot scana codurile QR și pot capta informații chiar și în locuri fără acces la internet. În același timp, toate informațiile sunt stocate în conformitate cu GDPR și cu cele mai înalte standarde de protecție și securitate a datelor.

PlanRadar continuă să își extindă seria de actualizări tehnologice, după ce start-up-ul a reușit să obțină o rundă de investiții “Series B” de 69 de milioane de dolari în ianuarie 2022. Anul acesta a lansat soluția de integrare ‘PlanRadar Connect’ și Schedule pentru a vizualiza fazele proiectelor și Tickets în diagrame Gantt.

PlanRadar este o platformă digitală SaaS de management de teren premiată, creată pentru documentare, managementul sarcinilor și comunicare, în cadrul proiectelor de construcții și imobiliare.

Platforma este prezentă pe tot globul, în prezent activând în peste 65 de piețe.

PlanRadar digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor.

Platforma conectează toate părțile interesate ale proiectului și oferă acces, în timp real, la date valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să își realizeze sarcinile mai rapid. Aceasta este ușor de utilizat și oferă avantaje fiecărei persoane implicate în ciclul de viață al unei clădiri, de la contractanți și ingineri până la administratorii de proprietăți și proprietari, cu capabilități flexibile pentru toate dimensiunile și procesele companiei. În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme în locație și în afara acesteia. PlanRadar este disponibilă în 20 de limbi și poate fi utilizată pe toate dispozitivele iOS, Windows și Android. Cu sediul central în Viena, Austria, PlanRadar are 18 birouri în toată lumea.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul