Fitbit achiziționează Vector Watch

10 ianuarie 2017

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2015 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit achiziționează Vector Watch

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2014 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit este liderul pieței de device-uri inteligente dedicate industriei fitness și îmbunătățirii performanțelor prin tehnologie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. Mai multe detalii pot fi găsite în comunicatul oficial publicat de Vector Watch.

Am testat Vector Watch și am cunoscut echipa minunată Vector Watch în cadrul evenimentului Regatta IT, competiția de sailing dedicată pasionaților de tehnologie, organizată în vara anului trecut. Am construit, alături de comunitatea care s-a creat în jurul acestui eveniment, stream-uri care să sprijine skipperii și echipajele care participă activ la astfel de sporturi.

Vector Watch este o companie de tehnologie internațională, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București.

Vector Watch este o companie fondată de către Andrei Pitis, Dan Tudose și Irina Alexandru. În anul 2015, Gecad investea 2 milioane de dolari în Vector Watch, conducând prin această rundă de finanțare la un total de 5 milioane de dolari. Pentru acestă rundă, alături de GECAD Group au participat Catalyst România și un număr de investitori privați. Alți investitori în Vector Watch sunt Radu Apostolescu și Bogdan Vlad, cofondatori eMAG, precum și Mihai Popescu, cu experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward