Fitbit achiziționează Vector Watch

10 ianuarie 2017

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2015 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit achiziționează Vector Watch

Un produs cu un design impecabil, ce s-a poziționat la nivelul piețelor locale și internaționale ca fiind smartwatch-ul cu o durată de viață a bateriei de 30 de zile și care a mizat pe potențialul efectiv al software-ului. Așa a fost descris Vector Watch din 2014 până acum, când, la început de an, anunță oficial achiziția platformei software și a echipei de produs de către compania Fitbit.

Fitbit este liderul pieței de device-uri inteligente dedicate industriei fitness și îmbunătățirii performanțelor prin tehnologie.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică. Mai multe detalii pot fi găsite în comunicatul oficial publicat de Vector Watch.

Am testat Vector Watch și am cunoscut echipa minunată Vector Watch în cadrul evenimentului Regatta IT, competiția de sailing dedicată pasionaților de tehnologie, organizată în vara anului trecut. Am construit, alături de comunitatea care s-a creat în jurul acestui eveniment, stream-uri care să sprijine skipperii și echipajele care participă activ la astfel de sporturi.

Vector Watch este o companie de tehnologie internațională, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București.

Vector Watch este o companie fondată de către Andrei Pitis, Dan Tudose și Irina Alexandru. În anul 2015, Gecad investea 2 milioane de dolari în Vector Watch, conducând prin această rundă de finanțare la un total de 5 milioane de dolari. Pentru acestă rundă, alături de GECAD Group au participat Catalyst România și un număr de investitori privați. Alți investitori în Vector Watch sunt Radu Apostolescu și Bogdan Vlad, cofondatori eMAG, precum și Mihai Popescu, cu experiență de 23 de ani în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward