Fitbit Ace, brățara inteligentă pentru copii

13 martie 2018

Fitbit (NYSE: FIT), mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice, anunță lansarea Fitbit Ace™. Produsul este gândit pentru a transforma orele de sport și mișcare în momente cât mai plăcute pentru cei mici și pentru a inspira întreaga familie să adopte un stil de viață cât mai activ. Totodată, prin folosirea produsului, se dorește sc

Fitbit Ace, brățara inteligentă pentru copii

Gândit pentru copiii cu vârsta începând de la de opt ani, Fitbit Ace înregistrează în mod automat numărul de pași parcurși, minutele active de peste zi și ritmul cardiac. De asemenea, are o autonomie a bateriei de până la cinci zile și oferă utilizatorilor mesaje de încurajare pentru a rămâne activi cât mai mult timp. Ace are o brățară reglabilă, în două culori vii iar produsul și brățara sunt impermeabile.

Prin intermediul noului cont Fitbit family, părinții vor putea aproba contactele copiilor în cadrul aplicației Fitbit, oferindu-le astfel acestora un grad sporit de siguranță și posibilitatea de a fi la curent cu activitățile realizate de cei mai tineri membri ai familiei.

Produl Fitbit Ace este disponibil pentru precomanda începând de astăzi pe site-ul www.fitbit.com, acesta urmând să fie disponibil, la nivel global, în perioada următoare.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata obezității infantile este în creștere, doi din trei copii fiind din ce în ce mai sedentari. Pe baza unui nou studiu Fitbit, cei mai mulți dintre părinți sunt de acord și consideră că cei mici fac mai puțină mișcare decât făceau ei atunci când erau de aceeași vârstă. De asemenea, părinții ce au participat în cadrul cercetării Fitbit au menționat că sunt îngrijorați de greutatea copiilor lor, de alimentație, precum și de tendința în creștere a obezității ce apare copiii cu vârste tot mai fragede. 84% dintre respondenți își doresc ca cei mici să fie mai sănătoși și vor ca întreaga familie să adopte un stil de viață mai activ (87%). 

Cea mai mare provocare pentru părinți este numărul ridicat de ore petrecut de copii în fața televizorului și a laptopului, aceștia depunând un efort considerabil pentru a îi convinge pe cei mici să facă mai mult sport și totodată să constientizeze importanța mișcării și a unei alimentații sănătoase. În plus, 75% dintre participanți au declarat că sunt interesați să folosească brățările inteligente pentru a își motiva copiii să facă mai multă mișcare. În cadrul acestui studiu, brandul Fitbit a primit de două ori mai multe voturi din partea respondenților față de următorul competitor grație ușurinței în folosirea aplicației și a încrederii generate de brand de-a lungul timpului.

Cu Fitbit Ace, mișcarea devine mai distractivă!

În acest context, Fitbit lansează Ace, o brățară inteligentă pentru copii cu varsta incepand de la 8, gândită pentru a le oferi acestora un plus de divertisment în timp ce fac mai multă mișcare împreună cu familia lor:

  • Monitorizarea activității fizice: Fitbit Ace îi ajută pe cei mici să rămână motivați să facă mai multă mișcare prin monitorizarea numărului de pași realizați, a minutelor active și a informațiilor despre ciclurile de somn. Folosind Fitbit Ace, copiii își vor putea seta, în fiecare zi, obiective tot mai îndrăznețe, mergând mai mult și fiind tot mai activi. Organizația Mondială a Sănătății recomandă copiilor cu vârste între șapte și 17 ani sa atingă cel puțin 60 de minute active în fiecare zi, iar specialiștii din domeniul medical recomandă între 9 și 12 ore de somn. 
  • Notificări personalizate: Fitbit Ace poate reduce timpul în care copiii stau nemișcați prin notificări personalizate ce îi motivează să facă cel puțin 250 de pași în fiecare oră, brățara vibrând ușor atunci când aceștia stau prea mult timp jos sau în fața unui ecran.
  • Recompense pentru mișcare: Copiii sunt mai motivați să facă mai multă mișcare atunci când sunt recompensați. Primesc astfel în cadrul aplicației diferite mesaje de încurajare și mici premii atunci când își îndeplinesc obiectivele, detalii ce sunt afișate atât pe telefoanele celor mici (daca au), cât și pe cele ale părinților.
  • Motivare prin întreceri haioase: Copiii se pot înscrie alături de membri ai familiei (în curând și prieteni) în compețitii zilnice sau organizate pe durata weekend-ului. De asemenea, aplicația Family Faceoff le va permite membrilor aceleiași familii să se întreacă între ei timp de 5 zile, păstrându-le motivația la cote ridicate. Aceasta va fi disponibilă în curând. 

Protejarea confidențialității datelor personale

Protecția informațiilor cu caracter personal este un element esențial pentru părinții care le permit copiilor să folosească aplicații sau dispozitive electronice. De aceea, noul cont dedicat familiei din cadrul aplicației Fitbit este în conformitate cu legea privind protecția datelor cu caracter personal, cât și cu alte reglementări legale în ceea ce privește confidențialitatea și siguranța informațiilor. De asemenea, prin contul Fitbit Family, părinții vor putea accepta sau refuza cererile de prietenite trimise în aplicație copiilor, și configura informațiile la care aceștia au acces.

  • Setarea ”Parent View”: Prin intermediul acestei funcții, părinții vor putea comuta între contul personal și cele ale copiilor. Astfel, vor putea să verifice informații privind activitatea fizică a celor mici precum numărul de pași realizați și rezultatele obținute de-a lungul timpului, precum și să aprobe sau să respingă cererile de prietenie primite de aceștia (funcție disponibilă în curând). Fitbit Ace se poate conecta cu dispozitive având sistemele de operare iOS și Android, iar sincronizarea cu telefoanele ce folosesc Windows urmează să devină disponibilă în perioada următoare. 
  • Setarea ”Child View”: Limitează informațiile pe care copiii le pot vedea în cadrul aplicației.
  • Ține legătura în permanență: Copiii care folosesc telefoane mobile vor primi notificări pe ecranul brățării Fitbit Ace ori de fiecare dată când primesc un apel telefonic.

Cum rata obezității infantile continuă să crească, este mai important ca niciodată să oferim familiei produsele potrivite pentru a avea un stil de viață cât mai activ și mai sănătos”, spune James Park, CEO și Cofondator Fitbit. ”Este greu să deprindem obiceiuri sănătoase și știm că atunci când facem parte dintr-o comunitate, dintr-un grup mai mare de oameni, suntem mai motivați să ne îndeplinim obiectivele. Același lucru se întâmplă și într-o familie. Suntem încântați să oferim părinților ocazia de a face mai mult sport, împreună cu cei mici.”

Brățara realizată pentru copii

Autonomia bateriei este de până la cinci zile iar brățara este detașabilă și impermeabilă. Cu 10 fețe de ceas diferite și două brățări viu colorate (electric blue și power purple), Fitbit Ace este un produs care se poate adapta ușor stilului fiecărui purtător.

Preț și disponibilitate

Fitbit Ace este disponibil pentru precomenzi începând de astăzi pe site-ul www.fitbit.com la prețul de 99,95 EUR.  Produsul va fi disponibil și în magazinele partenere în perioada următoare.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward