Entersoft România: „În 2014 companiile ne-au cerut nu doar software, ci și soluții financiare pentru achiziția aplicațiilor noastre”

01 aprilie 2015

Entersoft România a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 700.000 de euro, având ca focus continuarea unor proiecte anterioare precum JTI Romania, CaliVita, Gittanos, Stera Industries, dar și implementări de proiecte noi, precum cele de la Mobifin sau Baroque Books & Arts, KXL, Antrepriza, Editura Diana etc.

Entersoft România: „În 2014 companiile ne-au cerut nu doar software, ci și soluții financiare pentru achiziția aplicațiilor noastre”

Entersoft România a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 700.000 de euro, având ca focus continuarea unor proiecte anterioare precum JTI Romania, CaliVita, Gittanos, Stera Industries, dar și implementări de proiecte noi, precum cele de la Mobifin sau Baroque Books & Arts, KXL, Antrepriza, Editura Diana etc. Cea mai mare parte a cifrei de afaceri a fost asigurată din proiecte cu complexitate ridicată, de peste 50.000 de euro.

“Tendința anului trecut a fost clar marcată de proiecte complexe, în care Entersoft a jucat nu doar rol de consultant tehnologic, dar și de business. Peste 80% dintre clienți ne-au ales petru că am venit alături de platforma software și cu propuneri de finanțare a achiziției”, declară Cristi Cozic, Country Manager la Entersoft România.

În cea mai mare parte, proiectele de achiziție de soluții ERP și CRM Entersoft au fost finanțate prin fonduri europene și în parteneriat cu companii de leasing, specializate în IT. Mai mult, pentru a avea un impact minim în cashflow-ul companiei și pentru ca investiția în software să fie cât mai previzibilă în bugetul firmei, clienții Entersoft au început să opteze tot mai mult pentru achiziția soluțiilor ERP și CRM în sistem software as a service – SaaS – sau în cloud.

În 2014, Entersoft România a investit totodată în extinderea parteneriatelor cu companii din regiunea de vest a țării. La jumătatea anului trecut unul dintre cele mai importante acorduri a fost semnat cu compania timișoreană SoftNet Consulting. “În 2015, sperăm să mai încheiem 2-3 parteneriate cu companii cu experiențăîn industria de software de business și să începem să fructificăm parteneriatele încheiate anul trecut”, adaugă Cristi Cozic.

Compania-mamă, Entersoft Group, prezentă în șapte țări (Grecia, România, Bulgaria, Serbia, Cipru, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite), a încheiat anul financiar cu o creștere de 17% față de 2013, ca rezultat al investițiilor în cercetare-dezvoltare și achiziționării companiei Alpha Software Solutions din Grecia. Astfel, Entersoft Group a anunțat pentru 2014 o cifră de afaceri de 9,39 milioane euro și un EBITDA de 1,54 milioane euro. Tot în 2014, Entersoft Group a angajat 45 de noi specialiști, crescând astfel echipa cu 35% față de anul interior.

Entersoft Group va continua planul de investiții de cinci milioane de euro în regiune, cu derulare pe intervalul 2014-2017, pentru dezvoltarea de noi produse software. Aflate deja în lucru, noile soluții vor ajuta clienții Entersoft să își maximizeze potențialul de creștere internațională, dar și profitul. Noile aplicații vor acoperi arii precum CRM Marketing (merchandising, segmentare de piata etc.), dar si Warehouse Management Systems. Soluțiile de bază ale Entersoft (ERP, CRM, Business Intelligence, Social CRM, eCommerce) sunt disponibile în versiunile on-premise, cloud și SaaS (Software as a Service) pentru a oferi clienților mai multă flexibilitate în dezvoltarea afacerilor. 

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Re...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Entersoft Business Suite® este o solutie integrata, dedicata managementului tuturor activitatilor unei companii pe baza functionalitatilor avansate de ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce si business Intelligence. Suita per

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward