Dropbox anunță integrarea cu Salesforce

11 martie 2018

Dacă săptămâna trecută Dropbox anunța un parteneriat extrem de interesant cu Google, ieri compania face publică integrarea cu Salesforce. 

Dropbox anunță integrarea cu Salesforce

Întrucât 50% dintre utilizatorii Dropbox aveau deja și suita G, care include Google Drive, Docs, Drive, Calendar (gândit ca un pachet business) ce nu puteau fi stocate până în prezent pe Dropbox, fapt ce implica setarea unui cont Google Drive. Prin acest parteneriat, Dropbox continuă să investească în noi instrumente cu rol de colaborare, după ce le-a oferit utilizatorilor săi acces la funcționalități extinse prin asocierea cu Microsoft, Autodesk sau Adobe. 

Serviciul Dropbox a fost lansat în 2007 și a obținut finanțări de peste 600 de milioane de dolari de-a lungul timpului.  În prezent, compania nu este încă profitabilă, anul trecut înregistrând pierderi de 112 milioane de dolari (cu toate acestea, creșterea este una vizibilă, întrucât în anul 2016 pierderile au fost estimate la 210 milioane, aproape dublu).

Modelul de business al Dropbox este unul de tip Freemium, având aproximativ 11 milioane de utilizatori plătitori, raportat la un total de 500 de milioane înregistrați care folosesc în mod gratuit serviciile în cloud. În medie, un user plătește aproximativ 111.91 dolari.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward