Dropbox anunță integrarea cu Salesforce

11 martie 2018

Dacă săptămâna trecută Dropbox anunța un parteneriat extrem de interesant cu Google, ieri compania face publică integrarea cu Salesforce. 

Dropbox anunță integrarea cu Salesforce

Întrucât 50% dintre utilizatorii Dropbox aveau deja și suita G, care include Google Drive, Docs, Drive, Calendar (gândit ca un pachet business) ce nu puteau fi stocate până în prezent pe Dropbox, fapt ce implica setarea unui cont Google Drive. Prin acest parteneriat, Dropbox continuă să investească în noi instrumente cu rol de colaborare, după ce le-a oferit utilizatorilor săi acces la funcționalități extinse prin asocierea cu Microsoft, Autodesk sau Adobe. 

Serviciul Dropbox a fost lansat în 2007 și a obținut finanțări de peste 600 de milioane de dolari de-a lungul timpului.  În prezent, compania nu este încă profitabilă, anul trecut înregistrând pierderi de 112 milioane de dolari (cu toate acestea, creșterea este una vizibilă, întrucât în anul 2016 pierderile au fost estimate la 210 milioane, aproape dublu).

Modelul de business al Dropbox este unul de tip Freemium, având aproximativ 11 milioane de utilizatori plătitori, raportat la un total de 500 de milioane înregistrați care folosesc în mod gratuit serviciile în cloud. În medie, un user plătește aproximativ 111.91 dolari.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward