Două companii românești de cloud, Ymens și BigStep pe primele locuri în competiția premiilor EuroCloud Europa 2014

08 octombrie 2014

În fiecare an, premiile EuroCloud evidențiază cele mai bune servicii și business case-uri de cloud din Europa pentru a pune în valoare inovația adusă de serviciile cloud și a promova un climat competițional în cadrul industriei europene de cloud.

În fiecare an, premiile EuroCloud evidențiază cele mai bune servicii și business case-uri de cloud din Europa pentru a pune în valoare inovația adusă de serviciile cloud și a promova un climat competițional în cadrul industriei europene de cloud.

Compania Ymens a fost desemnată câștigătoare în categoria ”Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public” cu proiectul ”Registrul național al pacientilor cu artrită reumatoidă” și BigStep a obținut locul doi în categoria ”Cea mai buna ofertă de cloud IaaS/PaaS” cu serviciul BigStep Full Metal Cloud.

În fața a peste 150 de specialiști cloud din 21 de țări europene, Președintele EuroCloud Europa, Bernd Becker a deschis Congresul EuroCloud Europa la Camera de Comerț din Luxemburg și a dezvăluit câștigătorii premiilor EuroCloud Europa 2014. Pentru al patrulea an consecutiv, juriul a evaluat câștigătorii etapei naționale a premiilor EuroCloud care au avut loc în prima jumătate a anului in țările membre EuroCloud.

”În total, in cadrul competiției s-au prezentat 50 de companii de cloud computing, din 12 țări europene. Juriul a ales cele mai bune soluții cloud dintre soluțiile câștigătoare la nivel național și credem că rezultatele de anul acesta sunt reprezentative pentru inalta calitate a proiectele cloud din Europa”, a declarat Bernd Becker, Președinte EuroCloud Europa.

Ca și anul trecut, companii din 12 țări: Germania, Olanda, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Luxemburg, România, Turcia, Spania, Franța, Marea Britanie și Portugalia și-au prezentat soluțiile în fața unui juriu internaționali format din experți ai modelului cloud, profesori universitari, reprezentanți guvernamentali, cercetători și analiști financiari.

”Ne bucurăm să ne întoarcem acasă anul acesta cu două premii de la prestigioasa competiție a premiilor EuroCloud Europa. Aceste premii reprezintă o recunoaștere binemeritată a industriei românești de IT si cloud, care se evidențiază prin calitatea și inovativitatea soluțiilor propuse. Suntem convinși că furnizorii români de servicii cloud se află în avangarda inovației românești in IT și că aceștia vor împinge transformarea industriei românești de IT către crearea de branduri românești puternice la nivel internațional”, a declarat Elena Zvarici, Președinte EuroCloud Romania.

Premiile EuroCloud Europa 2014 au fost decernate următoarelor companii:

Cel mai bun serviciu de cloud pentru Sectorul public:

Cel mai bun serviciu de cloud SaaS:

Cel mai bun serviciu de cloud IaaS/PaaS:

Startup-ul de cloud cu cel mai bun potential pentru Inovație:

Startup-ul de cloud cu cel mai bun potențial de business:

Serviciul de cloud cu cel mai bun impact in business:

Congresul EuroCloud Europa reunește întregul ecosistem european de cloud pentru a prezenta și discuta ultimele dezvoltări tehnice și regulatorii relevante pentru industria europeană de cloud computing.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitati: http://www.eurocloudcongress.org/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward