Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

09 septembrie 2018

Agenția de Real Estate Domina Imobiliare, ce deține birouri în București și Târgu-Jiu, anunță demararea proceselor de tehnologizare a instrumentelor și aplicațiilor dedicate fluxurilor de lucru, alegând ca partener și colaborator Softlead.

Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

Astfel, în următoarele luni, Domina Imobiliare va finaliza extinderea sistemului integrat de management al ofertelor, semnării digitale a contractelor, raportare internă (pentru agenții imobiliari) și externă (pentru clienți), precum și a platformei web, crescând cu peste 70% transparența și acuratețea interacțiunii cu fiecare dintre clienți. De asemenea, Domina Imobiliare va reuși, prin toate aceste procese, să stabilizeze la nivel local poziția de lider, nu doar prin creșterea portofoliului de proprietăți și de clienți, ci și prin servicii care promit o adaptare exactă a cerințelor cu ofertele gestionate.

Portofoliul de aplicații și de instrumente cu ajutorul cărora Domina Imobiliare operează activitățile imobiliare includ: CRM imobiliar, platforma web și aplicații de mobil dedicate.

Prin colaborarea inițiată cu Softlead, agenția Domina Imobiliare va beneficia de servicii de consultanță, precum și de preluarea dezvoltării întregului portofoliu de instrumente și de aplicații digitale.

“De la semnarea electronică a contractelor, prin întâlniri directe agent imobiliar – proprietar, până la administrarea ofertelor, la posibilitatea de a înregistra și vizualiza statistici complete referitoare la activitatea agenților, colaboratorilor, datelor cu privire la proprietăți, la gestionarea obiectivelor de vânzări, toate acestea sunt funcționalități pe care le-am gândit în mod complex, complet și integrat, pentru a digitaliza activitățile agenției și pentru a transforma Domina Imobiliare într-un real sprijin pentru parteneri, fie ei proprietari, dezvoltatori, cumpărători sau proprietari sau, de ce nu, investitori care doresc acces la o analiză corectă a pieței de profil. Cu ajutorul instrumentelor pe care le avem, putem oferi sprijin fiecăruia dintre partenerii menționați, într-un mod transparent, optim și facil”, Ruben Drăghici, Director General Domina Imobiliare.

Prin colaborarea cu Softlead, Domina Imobiliare va beneficia de expertiză în creionarea funcționalităților tehnice ce vor duce CRM-ul existent la următorul nivel, asigurând analiza de business, consultanță, dezvoltarea ulterioară, implementarea corectă din punct de vedere tehnic, precum și testarea aplicațiilor și platformei web în raport cu obiectivele stabilite de client.

În contextul în care casele și sistemele inteligente dedicate devin tot mai prietenoase pieței din România, în care târgurile de oferte imobiliare oferă posibilitatea vizionărilor virtuale, agențiile de imobiliare trebuie să se alinieze cerințelor și să investească într-o prezență digitală, atât ca beneficiu oferit angajaților, cât în raport cu nevoia proprietarilor și cumpărătorilor, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Despre Domina Imobiliare

Domina Imobiliare este lider de piață în industria Real Estate din județul Gorj, investind continuu în dezvoltarea activității și a prezenței, poziționându-se ca agenție imobiliară integrată, prin servicii de consultanță, suport, promovare și vânzare a proprietăților și serviciilor Imobiliare pentru fiecare dintre clienții săi, abordând strategii personalizate.

Aplicații software recomandate

Solutie digitala care furnizeaza cotatii/oferte comerciale exacte, rapide si personalizate in scopul eliminarii erorii umane, imbunatatirii productivitatii procesului de vanzare si crearea unui parteneriat stabil cu clientii.

Citește tot arrow_forward

CAS genesisWorld: o solutie puternică pentru vânzări, marketing și serviciul clienți

Citește tot arrow_forward

Aplicatia CRM Simplio este solutia optimizata si creata special pentru orice tip de business. Hai sa ne cunoastem, sa putem face impreuna lucruri frumoase si utile!

Citește tot arrow_forward

Automatizarea vânzărilor centralizează și automatizează date și operații specifice procesului de vânzare.  

Citește tot arrow_forward

Symbio este o parte esențială a strategiei companiei și prezintă o imagine unitară a partenerilor, gestionează și automatizează procesele interne și oferă rapoarte personalizate.

Citește tot arrow_forward

Produsul Green CRM se adreseaza companiilor care ofera servicii si isi doresc o evidenta sigura asupra managementului relatiei cu clientii lor.

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

HORNBACH și-a lansat noua aplicație pentru mobil

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, a lansat oficial noua aplicație pentru smartphone (iOS și Android), ce oferă acum numeroase funcții utile atât pentru facilitarea cumpărăturilor, cât și pentru inspirație în realizarea proiectelor. 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP lansează o soluție ce le permite brandurilor să interacționeze cu clientul

SAP CDP creează un context bogat de informații pentru a facilita o interacțiune mai bună cu clientul, menținând în același timp integritatea și confidențialitatea datelor

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Metrici, aleasă cea mai bună companie de securitate la competiția OSPA

Metrici, companie românească specializată în tehnologii de inteligență artificială și soluții software de analiză video, a fost aleasă pe locul întâi în cadrul concursului Outstanding Security Performance Awards 2019. Compania a fost votată de către un juriu independent ca având cea mai remarcabilă și vizionară soluție în cadrul categoriei I...

Citește articolul arrow_forward