Compania de IT, Sandline, prezență inedită și apreciată în cadrul evenimentului global, organizat de NATO

18 octombrie 2017

Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securității cibernetice organizat de NATO, NIAS reunește lideri globali ai industriei, atât în zona expozițională, cât și la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendințe, provocări sau instrumente de analiză și monitorizare a vulnerabilităților.

Compania de IT, Sandline, prezență inedită și apreciată în cadrul evenimentului global, organizat de NATO

Belgia, octombrie 2017 – Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securității cibernetice organizat de NATO, NIAS reunește lideri globali ai industriei, atât în zona expozițională, cât și la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendințe, provocări sau instrumente de analiză și monitorizare a vulnerabilităților.

Aflate la NIAS, printr-un parteneriat extrem de bine gândit, Sandline și HEEPP au atras atenția zilele acestea, atât prin conceptul inovator al expunerii la stand, cât și prin faptul că acesta este și singura zonă expozițională care oferă soluții și demo-uri live.

“Participanții și vizitatorii standului nostru au fost plăcut impresionați de flexibilitatea soluției Centraleyezer (dezvoltată de compania românească Sandline), vendor centric, ce permite integrarea cu alte soluții existente, deși vorbim despre un produs de nișă, dedicat securității informației. Mai mult decât atât, am reușit îndeplinirea obiectivului vizat, ce include poziționarea resurselor umane în contextul managementului vulnerabilităților, printr-o soluție de prevenire și de monitorizare”, Radu Stănescu, CEO Sandline.

Inovația care convertește

Încă din prima zi a evenimentului, Sandline s-a bucurat de o rată excelentă de conversie, stabilind parteneriate și proiecte, ce vor fi concluzionate și comunicate în perioada următoare. În contextul unui domeniu în care decizia și procesul de achiziție au o durată semnificativă, concretizarea unor discuții într-un timp atât de scurt, nu poate fi decât o altă validare a beneficiilor și funcționalităților atât de necesare pe care le aduce Sandline.

Reprezentarea Sandline la evenimente cu rezonanță internațională are a bază promovarea soluției și a serviciilor dedicate securității informațiilor, precum și generarea de oportunități, contacte și conexiuni valide cu specialiști din domeniu, care au dictat trendurile pieței de profil de-a lungul timpului.

NIAS 2017 se desfășoară în perioada 17-19 octombrie 2017, în cadrul Lotto Mons Expo (Belgia), reunind 30 de speakeri internaționali, 20 de sesiuni aplicate, 90 de standuri expoziționale și peste 1400 de delegați

 

Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității cibernetice, oferind soluții si servicii integrate privind vulnerabilitățile curente de securitate, tehnici de exploatare, precum și dezvoltare software, axate pe o abordare analitică, abilități solide, profesionalism și experiență. Soluțiile software ...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Soluția Landing Zone este un mediu securizat si configurat pentru intreprinderi Multi-Account si Multi-VPC, bazat pe cele mai bune practici ale AWS. In plus, Landing Zone -ul  este o platformă de self-service care devine un agent de accelerare a a...

Citește tot arrow_forward

Analiza în timp real pentru protecţie avansată – 8 direcţii de analiză a riscului şi calculul scorului de risc prin analiza de predicţie Forcepoint ACE. Acces facil la date printr-un tablou de bord avansat, cu rapoarte aman...

Citește tot arrow_forward

• Asigură datele sensibile faţă de atacuri externe sau ameninţări interne – Pentru a fi pregatit în faţa atacurilor interne sau externe, este vitală monitorizarea comunicaţiilor electronice. • Int...

Citește tot arrow_forward

Forcepoint recunoaşte angajaţii tăi ca prima linie de apărare în faţa atacurilor cibernetice curente, protejând datele de pe sistemele fixe, din rețea, dispozitive mobile, cloud sau baze de date. • Des...

Citește tot arrow_forward

Serviciul de audit de securitate IT&C consta in implementarea in retea a unui firewall, scanarea traficului timp de aproximativ 7 zile si apoi redactarea si prezentarea unui raport de audit.

Citește tot arrow_forward

Heimdal PRO este o suită de protecție împotriva atacurilor cibernetice pe care produsele antivirus nu le pot bloca.       

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Evenimentele anului 2020 din industria IT. Care sunt recomandările Softlead?

Top evenimente internaționale de tehnologie recomandate de Softlead pentru 2020.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Starcom România lansează Content Power Ratings, un sistem inovator de ierarhizare a programelor TV

Starcom a lansat Content Power Ratings, un sistem inovator de ierarhizare a programelor TV din România, ce ia în calcul atât audiența TV, cât și activitatea din rețelele sociale, vizionările online, numărul de interogări din motoarele de căutare și interesul manifestat în presa scrisă și online.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM a lansat versiunea 2019, cu funcţionalităţi bazate pe Inteligenţă Artificială

CAS Software a lansat versiunea x11 a soluţiei CAS genesisWorld, un sistem CRM cu multiple funcționalități bazate pe Inteligenţă Artificială şi mobilitate.

Citește articolul arrow_forward