China - Peste 520 de milioane de utilizatori ai plăților de pe device-uri mobile

23 noiembrie 2017

Rata de creștere a adopției plăților de pe device-uri mobile este în continuă creștere la nivel global. Totuși, în China putem vorbi despre un ritm accelerat, fiind peste 520 de milioane de utilizatori care au făcut achiziții prin astfel de operațiuni. 

China - Peste 520 de milioane de utilizatori ai plăților de pe device-uri mobile

Informațiile sunt furnizate de Ant Financial, care este partenerul financiar al companiei de tehnologie Alibaba.

Așadar, cu un asemenea volum de utilizatori, în cel de-al doilea trimestru al anului 2017, băncile chineze au raportat o creștere cu 40.5% a plăților procesate, la nivelul achizițiilor digitale. Plățile mobile au fost evaluate la peste 6 trilioane de dolari, cu 33% mai mult decât în anul 2016.

Pentru utilizatorii de tehnologie din China, gradul de încredere în capacitățile device-urilor și în beneficiile oferite prin intermediul acestora este extrem de mare, 84% dintre populația chineză afirmând că au suficientă încredere în dispozitivele mobile, în procesarea plăților și în efectuarea plăților digitale, încât pot renunța la a avea bani cash în viața de zi cu zi.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward