China - Peste 520 de milioane de utilizatori ai plăților de pe device-uri mobile

23 noiembrie 2017

Rata de creștere a adopției plăților de pe device-uri mobile este în continuă creștere la nivel global. Totuși, în China putem vorbi despre un ritm accelerat, fiind peste 520 de milioane de utilizatori care au făcut achiziții prin astfel de operațiuni. 

China - Peste 520 de milioane de utilizatori ai plăților de pe device-uri mobile

Informațiile sunt furnizate de Ant Financial, care este partenerul financiar al companiei de tehnologie Alibaba.

Așadar, cu un asemenea volum de utilizatori, în cel de-al doilea trimestru al anului 2017, băncile chineze au raportat o creștere cu 40.5% a plăților procesate, la nivelul achizițiilor digitale. Plățile mobile au fost evaluate la peste 6 trilioane de dolari, cu 33% mai mult decât în anul 2016.

Pentru utilizatorii de tehnologie din China, gradul de încredere în capacitățile device-urilor și în beneficiile oferite prin intermediul acestora este extrem de mare, 84% dintre populația chineză afirmând că au suficientă încredere în dispozitivele mobile, în procesarea plăților și în efectuarea plăților digitale, încât pot renunța la a avea bani cash în viața de zi cu zi.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward