Centraleyzer – soluția software dedicată securității sistemelor din companii

16 noiembrie 2016

Centraleyzer se lansează pe piețele locale și internaționale ca o soluție software actualizată, rapidă și eficientă, ce permite monitorizarea securității companiei printr-un proces automatizat de follow-up, vizibil printr-un tablou central și cu ajutorul rapoartelor personalizabile.

Centraleyzer – soluția software dedicată securității sistemelor din companii

Vulnerabilitățile critice sau cu un risc foarte mare co-există de la 300 la 500 de zile.

Centraleyzer se lansează pe piețele locale și internaționale ca o soluție software actualizată, rapidă și eficientă, ce permite monitorizarea securității companiei printr-un proces automatizat de follow-up, vizibil printr-un tablou central și cu ajutorul rapoartelor personalizabile. 

Problemele generale pe care le întâmpină echipele de securitate pornesc de la modalitatea de testare manuală, generatoare de diferite formate de raportare, care necesită timp și resurse adiționale. De asemenea, aceste rapoarte sunt adesea greu de monitorizat, gestionat și actualizat, astfel încât să prezinte o modalitate optimă de rezolvare a erorilor și să elimine riscul apariției unora noi.
Centraleyzer, aplicația software marca Sandline, reprezintă soluția de raportare pentru starea de securitate a companiei, prin intermediul unei planificări centralizate a vulnerabilităților. Printre beneficiile funcționale ale acesteia se enumeră tabloul central, unde sunt adunate toate datele despre starea de securitate generală din companie, ușurință în localizarea vulenarabilităților, autonomie în monitorizarea și gestionarea lor, permisiunea planificării monitorizării acestora (săptămânală, lunară), prioritizarea deciziilor în funcție de gradul de risc generat, rezultate consolidate, modalitate de raportare, notificare și tablou central, personalizabile în funcție de cerințele companiei, precum și auto-ajustarea din punctul de vedere al permisiunii utilizării aplicației, în funcție de rolurile și calitatea utilizatorilor care o folosesc.

“Cu siguranță, există nevoi clare ale serviciilor de securitate în toate companiile cu prezență semnificativă în mediile online sau în cazul celor care dețin infrastructură IT, cu atât mai mult cu cât sunt vulnerabilități ce pot afecta întru totul activitatea și pot chiar duce la pierderi semnificative din punctul de vedere al costurilor sau încrederii consumatorilor, furnizorilor sau clienților. De aceea am definit 3 pachete pentru soluția Centraleyzer extrem de accesibile pentru companii ce au reprezentare locală sau globală”, Radu Stănescu, Founder Centraleyzer.

Ciclul de activități care stă la baza aplicației Centraleyzer pornește de la importarea vulnerabilităților și atribuirea fiecăreia dintre ele către de persoanele de contact responsabile, în funcție de categoria din care fac parte (Adrese IP, aplicații web sau mobile). În etapa următoare, persoana responsabila primește o notificare și o perioadă de timp în care poate începe să rezolve problemele, dar și recomandări de soluționare. Dacă nu există niciun răspuns sau timpul expiră, raportarea vulnerabilităților trece automat către un nivel ierarhic superior (management, spre exemplu). După ce riscul este eliminat, echipa de securitate este informată prin e-mail sau prin notificări in-app, în legătură cu schimbarea de status față de vulnerabilitățile în curs de rezolvare sau eliminate. Vulnerabilitățile soluționate sunt închise, iar pentru cele la care nu s-a găsit încă un răspuns se reîncepe procesul, fiind operate mai multe investigații și teste.

Prețurile de achiziție sunt organizate sub forma a trei pachete (Basic, Standard și Premium) și variază în raport cu modalitatea de plată și cu funcționalitățile pe care compania le dorește.   

Pentru mai multe informații despre soluția software Centraleyzer, puteți vizita https://centraleyezer.io/.

Despre Sandline:

Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferind soluții si servicii integrate privind vulnerabilitățile curente de securitate, tehnici de exploatare, precum și dezvoltare software, axate pe o abordare analitică, abilități solide, profesionalism și experiență. Soluțiile software Sandline permit clienților securizarea sistemelor proprii împotriva posibilelor amenințări ale sistemului  într-un mod inteligent, rapid și întotdeauna actualizat.

Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității cibernetice, oferind soluții si servicii integrate privind vulnerabilitățile curente de securitate, tehnici de exploatare, precum și dezvoltare software, axate pe o abordare analitică, abilități solide, profesionalism și experiență. Soluțiile software ...

Află mai multe
Aplicații software recomandate

ClientZen te ajuta sa masori in timp real satisfactia clientilor tai.

Citește tot arrow_forward

Vrei sa fii informat in timp real despre evolutia vanzarilor tale? Foloseste CIEL eCommerce si iti gestionezi mai bine afacerea ta online si obtii mai mult profit.

Citește tot arrow_forward

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

Citește tot arrow_forward

Full Stack Performance Monitoring Powered by Anomaly Detection. Built for Production.    Demo GRATUIT cu toate functionalitatile active, timp de 30 de zile. Suport tehnic in romana...

Citește tot arrow_forward

HubStore este o platformă software distribuită în cloud care realizează interconectarea oricărui canal de vânzări (magazin online, marketplace) cu platforme ERP sau WMS, platforme B2B ale furnizorilor, transportatorilor şi centrelor...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

CRM for Outlook, arma secretă a utilizatorilor SAP Business One

CRM for Outlook, destinat interacţiunii facile cu partenerii de afaceri direct în clientul de e-mail.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce sunt companiile interesate de achiziția aplicațiilor software CRM?

Cât costă implementarea unei soluții software de tip Customer Relationship Management?

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Românii vor putea plăti cu criptomoneda eGold la cei 30.000 de comercianți parteneri NETOPIA Payments

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, anunță extinderea parteneriatului cu Elrond, oferind posibilitatea românilor să facă plăți folosind eGold, criptomoneda blockchain-ului Elrond, la cei 30.000 de comercianți parteneri, începând de astăzi.

Citește articolul arrow_forward