Avangate investește în dezvotarea comunității de dezvoltatori din România, prin seria de workshopuri Avangate Tech Sessions

24 octombrie 2013

Avangate, lider pe piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud, anunță începerea unor sesiuni de mentorat și practică pentru dezvoltatorii și antreprenorii din zona de IT și de tehnologie: Avangate Tech Sessions.

Avangate investește în dezvotarea comunității de dezvoltatori din România, prin seria de workshopuri Avangate Tech Sessions

Avangate, lider pe piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software, SaaS și servicii cloud, anunță începerea unor sesiuni de mentorat și practică pentru dezvoltatorii și antreprenorii din zona de IT și de tehnologie: Avangate Tech Sessions. Workshop-urile debutează pe 29 octombrie cu întâlnirea «HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player», între orele 16.00 – 19.00, la sediul TechHub din București. Participarea este gratuită.

Fiecare întâlnire din cadrul programului Avangate Tech Sessions va avea o temă proprie, inspirată din nevoile de învățare, perfecționare și practică ale comunității de dezvoltatori români. Subiectele propuse spre discuție se axează pe teme actuale și de interes din domeniul IT, acolo unde echipa Avangate are o experiență îndelungată la nivel internațional.

Seria de întâlniri va fi deschisă de Șerban Ghiță, Senior Software Engineer & Mobile Development în cadrul Avangate. Șerban Ghiță are o experiență de 11 ani în industria de IT, în ultimii 5 activând în cadrul departamentului de dezvoltare din Avangate. De-a lungul timpului, Șerban s-a remarcat prin dezvoltarea unor produse comerciale și proiecte open-source de impact, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, JavaScript pentru a îmbunătăți în mod continuu și scalabil platforma Avangate .

Sesiunile Avangate Tech Sessions au un format simplu şi concentrat, axat pe rezultate directe şi exemple practice. Este prima sesiune pe care o conduc şi aştept cu mult interes să găsesc alături de participanți soluții concrete la subiectele propuse. Îmi doresc ca cei ce vor participa la întâlnirea «HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player» să învețe din exemplele mele și să aplice cele prezentate în activitățile lor zilnice“, menționează Șerban Ghiță, Senior Software Engineer Avangate.

Recent, Gartner Inc., lider mondial în cercetarea de piață în domeniul tehnologiei informaţiei, a acordat companiei Avangate distincția de „Cool Vendor in ECommerce“. Compania a primit și alte numeroase recunoașteri internaționale precum premiul CODiE pentru cea mai bună soluție de comerț electronic și facturare – „Best eCommerce and Billing Solution“ - și nominalizarea din partea revistei „Red Herring“ în Top 100 cele mai inovative companii europene. În prezent, Avangate lucreză alături de companii listate în Forbes 500, corporații mari cât și IMM-uri.

În Avangate credem în continua dezvoltare și specializare a celor care lucrează în companie și ne dorim să susținem continua performanță a comunității de dezvoltatori din România. În cadrul Avangate Tech Sessions vom împărtăși din cunoștințele și exemplele practice gândite de echipa Avangate, desprinse din experiența de lucru de zi cu zi. Vom aborda teme tehnologice de interes la nivel internațional și studii de caz relevante“, completează Mădălina Moraru Teodorescu, Senior Human Resources Director în cadrul Avangate.

La nivel internațional, Avangate numară 150 de angajați, biroul cel mai important fiind în România, cu aproximativ 120 de angajați.

Pentru înscrierea în cadrul sesiunii „HTML5 - De la site-uri mai performante la jocuri web multi-player“, puteți accesa pagina: http://www.avangate.com/lp/html5-techhub-bucharest-2013.html Participarea în cadrul workhop-ului din 29 octombrie este gratuită.

Despre Avangate:

Avangate este lider în piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software și servicii cloud, sprijinindu-i pe aceștia să își crească vânzările online prin orice punct de vânzare și orice model de business ar aplica, dar și să dezvolte propriile canale de distribuție pentru a-și scala afacerile cât mai profitabil și pentru a intra pe noi piețe. Soluțiile Avangate includ o platformă de comerț electronic completă, modulară și sigură ce integrează eCommerce, facturare  abonamente, plăți la nivel global, un sistem de management al partenerilor, dar și o rețea de afiliați ce se află în continuă expansiune. Mai multe informații despre Avangate puteți citi pe www.avangate.com/ro

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward