Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

25 august 2017

Conform Businessofapps.com, Apple a început procesul de eliminare a aplicațiilor create pentru operațiuni pe teritoriul statului iranian, fapt ce are la bază sancțiunile impuse de statele americane în contextul regiunii.

Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

În această categorie intră aplicații sportive, cu rol în livrarea comenzilor de mâncare sau aplicațiile dedicate cumpărăturilor.

Apple nu deține o prezență oficială în Iran și, de asemenea, nu comercializează device-urile mobile iPhone aici, dar Iran deține o piață proprie cu perspective.

Dezvoltatorii de aplicații mobile pot lista soluțiile în țări un de AppStore este în mod oficial disponibil și unde utilizatorii locali au dreptul de a le downloada.

Google Play este disponibil în Iran, iar Google nu a decis retragerea aplicațiilor din store în acest moment. Cu toate acestea, câteva servicii Google, inclusiv YouTube și Facebook sunt blocate de guvernul iranian.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward