Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

25 august 2017

Conform Businessofapps.com, Apple a început procesul de eliminare a aplicațiilor create pentru operațiuni pe teritoriul statului iranian, fapt ce are la bază sancțiunile impuse de statele americane în contextul regiunii.

Apple elimină aplicațiile dezvoltate în Iran din AppStore

În această categorie intră aplicații sportive, cu rol în livrarea comenzilor de mâncare sau aplicațiile dedicate cumpărăturilor.

Apple nu deține o prezență oficială în Iran și, de asemenea, nu comercializează device-urile mobile iPhone aici, dar Iran deține o piață proprie cu perspective.

Dezvoltatorii de aplicații mobile pot lista soluțiile în țări un de AppStore este în mod oficial disponibil și unde utilizatorii locali au dreptul de a le downloada.

Google Play este disponibil în Iran, iar Google nu a decis retragerea aplicațiilor din store în acest moment. Cu toate acestea, câteva servicii Google, inclusiv YouTube și Facebook sunt blocate de guvernul iranian.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward