Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

15 mai 2020

Conform celor mai noi date publicate de BusinessOfApps, aproape jumătate dintre utilizatorii aplicațiilor mobile consideră că își pot îndeplini mai ușor obiectivele dedicate activității fizice cu ajutorul device-urilor mobile și, desigur, al aplicațiilor dedicate.

Aplicațiile mobile pentru fitness – un nou trend, ca efect al perioadei pandemice

Astfel, compania AdColony a lansat rezultatele unui studiu de piață ce a avut la bază 600 de respondenți, cu vârste cuprinse între 14 și 75 de ani, iar 45% dintre ei se află în target-ul aplicațiilor de fitness sau yoga.

Mai mult decât atât, un total de 54% dintre respondenți afirmă că folosesc un smartphone pentru a controla mai bine activitatea, în timp ce 26% simt că smartwatch-urile le îndeplinesc nevoile pe deplin.

Pentru pasionații de activitate fizică, o singură aplicație nu este de ajuns, așadar peste 80% dintre participanții la studiu au descărcat între una si trei aplicații de profil, dar doar 26% ar plăti un abonament lunar pentru a beneficia de conținutul oferit.

În topul preferințelor, utilizatorii folosesc MyFitnessPal, Fitbit și Samsung Health.

Cu siguranță, autoizolarea din perioada pandemiei cu Covid-19 și imposibilitatea de a păstra obiceiurile sănătoase din afara locuinței au îndemnat la o adaptarea a sălilor de sport, a instructorilor personali, dar și a oamenilor de rând, care au simțit nevoia să-și umple timpul liber și să-și păstreze cât mai mult din rutina anterioară.

 

Ai nevoie de o aplicație software? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward