Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

03 mai 2018

Revolut a anunțat cea mai recentă rundă de finanțare obținută, în valoare de 250 de milioane de dolari, printre investitori enumerându-se fonduri cunoscute din Silicon Valley.

Aplicația bancară Revolut devine cel mai recent unicorn din industria tehnologică

În acest moment, Revolut se poate mândri cu peste 1.5 milioane de clienți și peste 250.000 de utilizatori activi în fiecare zi, iar capitalul financiar obținut va fi sursa extinderii sale la nivel global, începând cu Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Hong Kong și Australia. Obiectivele companiei vizează ca unicornul să ajungă în fiecare dintre aceste state în anul 2018, ceea ce va însemna și o extindere a echipei, de la 350 de angajați la 800, până la finalul acestui an.

Nik Storoncky, CEO & founder Revolut: Revolut este un sistem care se opune ca principiu de funcționare a tot ceea ce înseamnă sistemele bancare tradiționale, atenția fiind orientată către gestionare proprie a finanțelor, clientul devenind pionul principal al fiecărei tranzacții.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward