Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

30 decembrie 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM PST, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Lista de oferte include:

  • 80% reducere pentru video games;
  • 50% reducere la filme și TV;
  • 75% reducere la benzile desenate digitale.

Lansarea Digital Day a venit la momentul potrivit deoarece evenimentul nu numai că dă startul unui weekend prelungit, dar coincide și cu acel moment al anului în care utilizatorii încă dispun de gift card-uri de care nu au profitat încă. În cadrul platformei există deja câteva produse disponibile pre-eveniment.

După succesul Prime Day, un eveniment de 24 de ore de reduceri realizat exclusiv pentru membrii Prime, Amazon se așteaptă ca Digital Day să completeze sezonul de vânzări și să ridice profitul companiei, date fiind investițiile sale enorme, din anul 2016.

Sursa foto:The Daily Californian

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward