Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

30 decembrie 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM PST, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Amazon lansează Digital Day – 24 de ore de reduceri, în ultima zi din 2016

O nouă oportunitate de vânzări - Digital Day este un eveniment de 24 de ore, ce are loc astăzi, 30 decembrie, începând cu ora 12AM, în cadrul platformei Amazon. Această zi a reducerilor este percepută drept un Black Firday al tuturor produselor digitale, precum jocuri, cărți, show-uri TV, aplicații, muzică etc.

Lista de oferte include:

  • 80% reducere pentru video games;
  • 50% reducere la filme și TV;
  • 75% reducere la benzile desenate digitale.

Lansarea Digital Day a venit la momentul potrivit deoarece evenimentul nu numai că dă startul unui weekend prelungit, dar coincide și cu acel moment al anului în care utilizatorii încă dispun de gift card-uri de care nu au profitat încă. În cadrul platformei există deja câteva produse disponibile pre-eveniment.

După succesul Prime Day, un eveniment de 24 de ore de reduceri realizat exclusiv pentru membrii Prime, Amazon se așteaptă ca Digital Day să completeze sezonul de vânzări și să ridice profitul companiei, date fiind investițiile sale enorme, din anul 2016.

Sursa foto:The Daily Californian

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward