Agrosel SRL ȋși gestionează activitatea cu MS Dynamics NAV 2018

29 Aug 2018

ȋn urma unui proces de upgrade de la versiunea 2013. Cu această ocazie s-a implementat soluția de localizare și traducere dezvoltată de Evozon Systems și certificată Microsoft pentru MS Dynamics NAV 2018.

Agrosel SRL ȋși gestionează activitatea cu MS Dynamics NAV 2018

Anul acesta, ȋn luna august, Agrosel SRL a aniversat 20 de ani de activitate. Compania fost ȋnființată ȋn 1998 cu scopul de a aduce valoare adaugată legumiculturii din România, prin comercializarea de seminţe cu valoare culturală şi biologică ridicată. Azi, Agrosel este liderul incontestabil din piața românească pe segmentul de semințe microambalate, cu peste 15 ani de cercetare și ameliorare de semințe legume și flori și având aproape 100 de varietăţi ce au fost înregistrate şi brevetate în Catalogul Oficial al soiurilor de plante din Uniunea Europeană.

Afacerea are 100% capital ramânesc fiind ȋn continuare deținută de familia Széll, managementul fiind reprezentat prin dl. director general, Levente Széll.
Ȋn evoluția Agrosel, un rol important ȋn definirea și controlul proceselor ȋl are software-ul, ȋn special ERP-ul. De-a lungul timpului au fost utilizate soluții locale pentru gestiune-contabilitate, care ȋn cele din urmă au fost ȋnlocuite de solutia ERP MS Dynamics NAV. Decizia de a implementa MS Dynamics NAV a fost bazată pe faptul că a permis oglindirea ȋn ERP a proceselor complexe existente ȋn companie, dar mai ales capacitatea MS Dynamics NAV de a fi adaptat ideilor și nevoilor managementului: atat prin parametrizare cat și prin dezvoltarea unor funcționalități si module noi.

Ne bucurăm să anuntăm faptul că ȋncepând cu luna Iulie 2018, Agrosel SRL ȋși gestionează activitatea cu MS Dynamics NAV 2018, ȋn urma unui proces de upgrade de la versiunea 2013. Cu această ocazie s-a implementat soluția de localizare și traducere dezvoltată de Evozon Systems și certificată Microsoft pentru MS Dynamics NAV 2018.

Ȋncă o dată transmitem felicitări echipei Agrosel pentru toți cei 20 de ani de activitate, pentru deschidere și viziune și pentru faptul că datorită muncii lor, oricărui om care deține o mică grădină de legume i se oferă alternativa unui hobby sănătos, iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate.

Evozon Systems ofera solutii software personalizate, analiza de business, dezvoltare de produse.

Solutiile de business implementate de noi sub umbrela Microsoft Dynamics NAV / 365 BC, PowerBI, Magento. MS Azure este platforma de hosting pe care o recomandam cu incredere, sustinuta de serviciile noastre de administrare si mentenanta.

Suntem familiari cu tot ce inseamna IT, de la proiectare pana la livrare si suport.

Evozon este aici pentru fiecare din voi!

 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare