Achiziție de proporții: Salesforce cumpără Slack pentru 27,7 miliarde de dolari

02 decembrie 2020

Interesul giganților din tehnologie pentru soluții software de management a muncii la distanță și a comunicării este în continuă creștere.

Achiziție de proporții: Salesforce cumpără Slack pentru 27,7 miliarde de dolari

În cursul zilei de 1 decembrie, Salesforce a anunțat achiziționarea soluției de management a comunicării organizaționale, Slack, pentru 27,7 miliarde de dolari, aceasta fiind una dintre cele mai importante mutări ale momentului, având în vedere faptul că pandemia instalată la începutul anului a crescut utilizarea Slack la nivel internațional.

Efectuarea activităților de la birou în mod remote (la distanță) a însemnat o creștere a apetitului pentru investiții în soluții de management a comunicării pentru mai multe companii, cum ar fi Adobe, care a anunțat luna trecută intențiile de achiziționare a companiei software Workfront pentru 1,5 miliarde de dolari, dar și Atlassian care în urmă cu aproape 6 luni anunța achiziția Mindville.

De asemenea, și alte companii reprezentative ale industriei de tehnologie pot fi jucători au unor posibile investiții importante în contextul creșterii interesului pentru produse cu rol colaborativ, cum ar fi Airtable, Asana, Box, DocuSign, Dropbox, SmartSheet.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward

Cât costă o aplicație software CRM și ce beneficii aduce unei companii?

Predicții, trenduri și idei de transformare digitală pentru următorii 2 ani

Citește tot arrow_forward

Beneficiile tehnologiei Business Intelligence pentru companii

Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

Citește tot arrow_forward