ABC Data România devine ALSO Technology

28 octombrie 2019

După achiziția operațiunilor ABC Data din Europa de Est la 1 iulie, filiala din România a devenit parte a grupului ALSO, holdingul elvețian furnizor principal de tehnologie din Europa, deținând birouri în 22 de țări europene.

ABC Data România devine ALSO Technology

ALSO Technology SRL este noul nume al companiei din România. Preluarea ABC Data a fost pasul următor în executarea strategiei Grupului ALSO de consolidare a poziției sale pe piața est-europeană, estimată la un potențial de 30 de miliarde de euro.

Obiectivul ALSO pentru Europa de Est este obținerea poziției de lider în întreaga regiune, prin atingerea unei cote de piață de 20%. Prin apartenența la unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie din Europa pentru industria IT&C, ALSO Technology va putea acum să-și consolideze semnificativ întregul model de business din România. Acesta include procese optimizate de vânzare și logistică pentru produsele IT, electronice de consum și telecomunicații. Compania va avea acces la o gamă largă de produse și oferte, având la bază modelele optimizate de furnizare de produse, servicii și soluții ALSO 3S (Supply, Services, Solutions), precum și la un portofoliu larg de producători.

"Ca parte a grupului ALSO, vom oferi clienților noștri produse și soluții competitive, iar vendorilor și furnizorilor, o gamă largă de servicii și capabilități noi", a declarat Sergiu Lujanschi, Chief Customer Officer pentru România, ALSO Technology. "Partenerii și compania vor beneficia de backgroundul financiar puternic al grupului, de portofoliul său bogat, precum și de expertiza ALSO prin conectarea la Centrele sale internaționale de competențe. Mai mult, vom continua abordarea noastră de piață centrată pe clienți, mizând pe dinamismul echipei și parteneriatele puternice construite cu reselerii", subliniază Sergiu Lujanschi.
"Preluarea companiei va crea noi sinergii și va permite ca economiile de scară să fie mai bine exploatate pentru partenerii noștri și pentru noi", spune Gustavo Möller-Hergt, CEO al ALSO Holding AG. "De asemenea, anticipăm o creștere puternică si sustenabilă prin extinderea portofoliului existent".

Noile tehnologii și platforme inovatoare, precum virtualizare, cloud, 3D printing, process mining, soluții de securitate bazate pe AI și IoT vor fi furnizate de grupul ALSO și vor permite partenerilor din România să își îmbunătățească activitatea și să își extindă ofertele. De asemenea, sistemul ERP robust și fiabil, care stă la baza serviciilor și platfomelor ALSO din Europa, va îmbunătăți procesele și va contribui la dezvoltarea companiei locale.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Cum arată aplicația românească ce blurează fețele din orice filmuleț pentru a scăpa de amenzi cauzate de GDPR?

Dacă ai făcut un filmuleț cu telefonul, lucrezi în mass-media și realizezi reportaje filmate sau ești managerul de securitate al unui obiectiv supravegheat video, trebuie să știi că, în cazul folosirii sau publicării unor imagini neprelucrate cu chipurile oamenilor care apar în filmări și care nu și-au dat explicit acordul să apară în materialul tău, te pasc ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume, vulnerabilă la atacurile hackerilor

O vulnerabilitate de securitate prezentă în soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse și comercializate de către magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflați în preajma acestora să intercepteze datele de acces la rețeaua wi-fi și deci la toate dispozitivele conectate din locuință, arată o cercetare recentă a specialiștilor în securitate infor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Câți bani poți economisi prin implementarea unei aplicații software de tip ERP?

Pierderi de stocuri înregistrate la final de an sau de trimestru, incapacitate de gestionare a resurselor, distribuitorilor sau produselor? Iată cum o aplicație de tip ERP (Enterprise Resource Planning) poate rezolva aceste probleme și poate scădea costurile unei companii.

Citește articolul arrow_forward