63% dintre notificările primite pe device-urile mobile inteligente nu sunt trimise în momentele potrivite

29 ianuarie 2018

Cele mai multe dintre notificările primite de utilizatorii device-urilor mobile nu sunt deschise și citite, deoarece sunt primite la ore total nepotrivite, conform unui studiu Leanplum. Într-un studiu de piață ce a vizat 671.500.000 de notificări trimise în decursul anului 2015, 63% dintre acestea au fost trimise în momente în care existau șanse minime să fie deschise și citite.

63% dintre notificările primite pe device-urile mobile inteligente nu sunt trimise în momentele potrivite

De exemplu, pentru zona Americii de Nord, Leamplum a observat faptul că cele mai bune momente pentru a trimite notificări sunt la primele ore ale dimineții, în timpul prânzului sau seara. Deși pare a fi un interval mare, recomandarea principală este ca trimiterea notificărilor să fie făcută între 6-9 pm, atunci când perioada este definită ca fiind cu cea mai mare rată de conversie.

În ceea ce privește zilele timpul week-end-ului, perioada în care utilizatorii sunt activi este dată de orele 4-5 pm, când atenția acordată interacțiunii cu telefoanele mobile este mare, iar numărul notificărilor este redus.

Pentru regiunea EMEA, perioada ideală este una cu totul diferită. Cele mai multe dintre notificările trimise sunt în intervalul orar 9 pm – 1 am în timpul zilelor lucrătoare.

Push notifications

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward