63% dintre notificările primite pe device-urile mobile inteligente nu sunt trimise în momentele potrivite

29 ianuarie 2018

Cele mai multe dintre notificările primite de utilizatorii device-urilor mobile nu sunt deschise și citite, deoarece sunt primite la ore total nepotrivite, conform unui studiu Leanplum. Într-un studiu de piață ce a vizat 671.500.000 de notificări trimise în decursul anului 2015, 63% dintre acestea au fost trimise în momente în care existau șanse minime să fie deschise și citite.

63% dintre notificările primite pe device-urile mobile inteligente nu sunt trimise în momentele potrivite

De exemplu, pentru zona Americii de Nord, Leamplum a observat faptul că cele mai bune momente pentru a trimite notificări sunt la primele ore ale dimineții, în timpul prânzului sau seara. Deși pare a fi un interval mare, recomandarea principală este ca trimiterea notificărilor să fie făcută între 6-9 pm, atunci când perioada este definită ca fiind cu cea mai mare rată de conversie.

În ceea ce privește zilele timpul week-end-ului, perioada în care utilizatorii sunt activi este dată de orele 4-5 pm, când atenția acordată interacțiunii cu telefoanele mobile este mare, iar numărul notificărilor este redus.

Pentru regiunea EMEA, perioada ideală este una cu totul diferită. Cele mai multe dintre notificările trimise sunt în intervalul orar 9 pm – 1 am în timpul zilelor lucrătoare.

Push notifications

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward