6 companii software au ocupat podiumul Regattei IT

10 septembrie 2019

Cursa pentru magia ocupării unui loc în clasamentul Regattei IT a fost una de neuitat pentru participanții celei de-a patra ediții a competiției de sailing. 23 de veliere cu reprezentanți ai celor mai cunoscute companii de tehnologie s-au aliniat la start, pe podium fiind clasate echipajele cu cele mai bune performanțe, în fiecare dintre cele două clase ale competiției (racere și cruisere).

6 companii software au ocupat podiumul Regattei IT

Astfel, clasamentul a inclus nume precum:

Clasa ORC A

Locul I – Powernet & Forcepoint

Locul II – Roweb

Locul III – Netopia Payments

 

Clasa ORC B

Locul I - Aquasoft

Locul II – Zitec

Locul III - UiPath

Una dintre cele mai frumoase surprize ale ediției a fost dată de echipajul partenerilor (Fitbit, BlackCab), și ei reprezentanți ai industriei IT, ce au ocupat locul 4 la categoria cruisere.

La start s-au aliniat 23 de veliere, reprezentate de companii precum: Uipath, Zitec, Roweb, Netopia Payments, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline, Tremend, Mirro, Piticlic, Enterprise Concept, Aquasoft, Powernet, Forcepoint, Softlead.

Cea de-a patra ediție a Regattei IT a fost una a surprizelor. Dacă adrenalina și curajul erau până acum definitorii, iată că anul acesta evenimentul a stat sub semnul parteneriatului dintre echipa de organizatori și companiile partenere: Ziband (bandul companiei Zitec) a deschis petrecerea cu 2 ore de prestații live, mReady a creat o aplicație mobilă dedicată petrecerii și a adus buna dispoziție în doze consistente, Fitbit a monitorizat rafalele de vânt și startul competiției. Cel mai probabil, toată această înlănțuire de forțe, pasiune și dedicare ne-au făcut să ne dorim ca Regatta IT să devină un ritual al începutului de toamnă.
Alexandra Roată, Managing Partner Softlead

O Regată a Magiei

Regatta IT a primit, de la an la an, noi valențe și atribute, de la organizator, la ritual la întâlnirii companiei în prag de toamnă, de la generator de adrenalină, la motiv de bucurie și emoție constantă, anul acesta devenind făuritor de Magie, printr-un proiect special, în colaborare cu MagiCAMP, în vederea susținerii proiectului educațional MagicMakers. Prin MagicMakers, oamenii încercați de dificultățile tratamentului vor primi ajutor chiar de la membrii comunității lor. MagicMakers îi invață pe tinerii din România cum să facă bine prin evenimente de fundraising pe care le vor organiza chiar ei pentru a ajuta un prieten care se confruntă cu o problemă de sănătate. La final, suma strânsă va fi DUBLATĂ!

Organizatorii Regattei IT își propun ca în cadrul acestui eveniment să strângă suma de 10.000 RON, care va fi folosită integral ca buget pentru dublarea sumelor strînse de tinerii MagicMakers.

Toți cei care își doresc să susțină această cauză pot dona aici.

Brand de angajator pus în valoare la Regatta IT

Prin participarea la Regatta IT, companiile cresc vizibilitatea brandului de angajator, un element esențial în contextul pieței de recrutare, în special în industria IT. Astfel, un teambuilding inedit, o ieșire pe mare organizată într-un weekend, implicarea unei echipe întregi în activități de sailing pentru un obiectiv comun și pregătirile ce preced evenimentul, toate acestea readuc în prim plan misiunea și valorile organizaționale în cel mai prietenos mod posibil.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici.

Un eveniment susținut de: Zitec, mReady, Liliac Wine, Fitbit, GoPro, Constantin Nautics, Black Cab, LifeHarbour, SetSail, Seanergya, Lagoo Snagov, Atra Doftana, Book Lover Society.

Prieteni și parteneri media ai evenimentului: Business24, DoingBusiness, Radar de media, Ziare.com, Transilvania Business, Digital Business, Hipo.ro, PRWave, ANIS, AngajatorulMeu.ro.

Despre Softlead

Softlead este singura platformă de tip marketplace B2B din România, dedicată aplicațiilor software și generării de lead-uri pentru companiile listate. În prezent, Softlead deține peste 300 de companii software, cu un cont funcțional și activ.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward