5 out of 5 - Business & Software

04 aprilie 2018

5 dintre cele mai importante știri ale piețelor locale și internaționale din ultimele 24 de ore 

5 out of 5 - Business & Software
  • Romanian Software va lansa în 2018 şi o aplicaţie în cloud

Romanian Software, o companie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, are în plan să lanseze în acest an şi o aplicaţie în cloud pentru platforma colorful.hr, noul nume al platformei HRP.ro.

Colorful.hr (fostul HRP.ro) este un software de resurse umane folosit de câteva sute de antreprenori şi manageri din România, care generează rapoarte şi statistici HR şi conectează toţi angajaţii unei firme la o reţea de socializare internă.

  • Ness Digital Engineering a ajuns la 100 de angajaţi în Timişoara şi estimează o creştere de până la 300 de ingineri în următorii ani

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca „employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP,  Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

  • Zitec – anunță mutarea birourilor în Timpuri Noi Square

Noul spațiu va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital.

  • Fraudele pentru aplicațiile mobile au crescut cu 30% pentru acest an

Conform unei cercetări publicată de AppsFlyer, s-au înregistrat creșteri semnificative ale atacurilor în cazul aplicațiilor instalate pe device-urile mobile în primul trimestru al anului 2018. Acest fapt se traduce prin pierderi cumulate, cu valori între 700 – 800 milioane de dolari, cele mai afectate fiind aplicațiile de gaming, urmate de cele financiare.

  • Spotify și-a anunțat listarea pe bursa din New York. Compania (SPOT) a fost cotată inițial la valoarea de 20 de miliarde de dolari, dar listarea este una neconvențională.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward