5 out of 5 - Business & Software

04 aprilie 2018

5 dintre cele mai importante știri ale piețelor locale și internaționale din ultimele 24 de ore 

5 out of 5 - Business & Software
  • Romanian Software va lansa în 2018 şi o aplicaţie în cloud

Romanian Software, o companie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii pentru domeniul resurselor umane, are în plan să lanseze în acest an şi o aplicaţie în cloud pentru platforma colorful.hr, noul nume al platformei HRP.ro.

Colorful.hr (fostul HRP.ro) este un software de resurse umane folosit de câteva sute de antreprenori şi manageri din România, care generează rapoarte şi statistici HR şi conectează toţi angajaţii unei firme la o reţea de socializare internă.

  • Ness Digital Engineering a ajuns la 100 de angajaţi în Timişoara şi estimează o creştere de până la 300 de ingineri în următorii ani

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca „employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP,  Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

  • Zitec – anunță mutarea birourilor în Timpuri Noi Square

Noul spațiu va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital.

  • Fraudele pentru aplicațiile mobile au crescut cu 30% pentru acest an

Conform unei cercetări publicată de AppsFlyer, s-au înregistrat creșteri semnificative ale atacurilor în cazul aplicațiilor instalate pe device-urile mobile în primul trimestru al anului 2018. Acest fapt se traduce prin pierderi cumulate, cu valori între 700 – 800 milioane de dolari, cele mai afectate fiind aplicațiile de gaming, urmate de cele financiare.

  • Spotify și-a anunțat listarea pe bursa din New York. Compania (SPOT) a fost cotată inițial la valoarea de 20 de miliarde de dolari, dar listarea este una neconvențională.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward