[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

10 noiembrie 2017

Facebook Messenger poate fi folosit de acum pentru a facilita plățile între utilizatorii britanici, funcționalitate lansată în Statele Unite ale Americii încă de acum 2 ani.

[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

Banii pot fi trimiși de către un utilizator către prietenii săi din UK, folosind un singur mesaj și câteva interacțiuni extrem de accesibile printr-un asistent virtual al aplicației de mesagerie.

Facebook lucrează deja cu cele mai importante bănci și procesatori de plăți din Marea Britanie, fiecare dintre aceștia necesitând integrarea cu sistemul de plăți de la Messenger pentru a opera și a finaliza o tranzacție.

Sumele trimise prin Facebook Messenger nu depășesc, în cele mai multe dintre cazuri, suma de 50 de dolari, acestea fiind folosite pentru a achita facturi sau pentru a plăti servicii de tip mass-market, precum cele de babysitting.

În UK, suma maximă astfel tranzacționată în prezent este de 2.500 de lire și nu poate depăși 10.000 de lire într-o perioadă de 30 de zile.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward