[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

10 noiembrie 2017

Facebook Messenger poate fi folosit de acum pentru a facilita plățile între utilizatorii britanici, funcționalitate lansată în Statele Unite ale Americii încă de acum 2 ani.

[UK]: Facebook introduce posibilitatea efectuării de plăți în aplicația Messenger App

Banii pot fi trimiși de către un utilizator către prietenii săi din UK, folosind un singur mesaj și câteva interacțiuni extrem de accesibile printr-un asistent virtual al aplicației de mesagerie.

Facebook lucrează deja cu cele mai importante bănci și procesatori de plăți din Marea Britanie, fiecare dintre aceștia necesitând integrarea cu sistemul de plăți de la Messenger pentru a opera și a finaliza o tranzacție.

Sumele trimise prin Facebook Messenger nu depășesc, în cele mai multe dintre cazuri, suma de 50 de dolari, acestea fiind folosite pentru a achita facturi sau pentru a plăti servicii de tip mass-market, precum cele de babysitting.

În UK, suma maximă astfel tranzacționată în prezent este de 2.500 de lire și nu poate depăși 10.000 de lire într-o perioadă de 30 de zile.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward