[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

10 aprilie 2017

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc.

[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc. 

(NYSE: CEB), poziționată ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de management a talentelor și de recrutare. Tranzacția a fost estimată la 2.6 miliarde de dolari.

Planurile derivate din această achiziție includ consolidarea abilităților Gartner de a le oferi plus valoare clienților săi prin a-i ajuta să ia deciziile cele mai bune în procesele interne. Abilitățile de analiză ale Gartner, serviciile de cercetare și de consultanță în IT, Marketing și SupplyChain, toate acestea alăturate expertizei de management a talentelor oferită de CEB (HR, Sales, Financiar și Legal) se vor poziționa integrat la nivelul pieței prin oferirea unei abordări complete și aliniate la cele mai critice probleme lansate de companiile-lider din cele mai importante industrii ale pieței.

Suntem extrem de încântați de finalizarea acestei tranzacții, ce va da naștere celei mai mari companii de cercetare și de consultanță, oferind servicii integrate, pentru toate verticalele și departamentele unui business, Gene Hall, CEO Gartner.

Gartner va prezenta în mod oficial rapoartele financiare pentru primul trimestru al anului 2017 în data de 4 mai.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward