[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

10 aprilie 2017

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc.

[ACHIZIȚII] Gartner achiziționează CEB

Compania Gartner, lider global în domeniul cercetării și al consultanței în tehnologie, anunță încheierea procedurilor de achiziție a companiei CEB Inc. 

(NYSE: CEB), poziționată ca fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de management a talentelor și de recrutare. Tranzacția a fost estimată la 2.6 miliarde de dolari.

Planurile derivate din această achiziție includ consolidarea abilităților Gartner de a le oferi plus valoare clienților săi prin a-i ajuta să ia deciziile cele mai bune în procesele interne. Abilitățile de analiză ale Gartner, serviciile de cercetare și de consultanță în IT, Marketing și SupplyChain, toate acestea alăturate expertizei de management a talentelor oferită de CEB (HR, Sales, Financiar și Legal) se vor poziționa integrat la nivelul pieței prin oferirea unei abordări complete și aliniate la cele mai critice probleme lansate de companiile-lider din cele mai importante industrii ale pieței.

Suntem extrem de încântați de finalizarea acestei tranzacții, ce va da naștere celei mai mari companii de cercetare și de consultanță, oferind servicii integrate, pentru toate verticalele și departamentele unui business, Gene Hall, CEO Gartner.

Gartner va prezenta în mod oficial rapoartele financiare pentru primul trimestru al anului 2017 în data de 4 mai.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Deși există încă interes pentru criptomonede, doar o persoană din zece înțelege cum funcționează acestea

Un nou studiu Kaspersky arată că insuficienta înțelegere și lipsa încrederii îi țin pe oameni departe de criptomonede. Raportul Kaspersky, Teritoriu necunoscut: de ce există reticență în privința utilizării criptomonedelor, dezvăluie că, dacă 29% dintre respondenți au câteva cunoștințe despre criptomonede și există cerere din partea multora pentru ac...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Alocarea task-urilor specifice dezvoltării de produse și etichete noi într-un sistem de digitalizare al proceselor crește productivitatea echipelor

Dezvoltarea unui produs nou și a unei noi etichete aduc provocări legate de volumul mare de informații și confirmări inter-departamentale din companie, transmise prin telefon sau email, ceea ce determină întârzieri sau pierderea unor elemente importane din vedere, lipsa de flexibilitate și transparență.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

NETOPIA Payments și ContentSpeed au lansat o campanie de digitalizare pentru comercianții care vor să-și deschidă rapid un magazin online complet funcțional

NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România, în parteneriat cu ContentSpeed, agenție de eCommerce full service, au lansat o campanie de digitalizare în sprijinul comercianților care, în contextul economic actual, vor să deschidă rapid un nou canal de vânzare în mediul online.

Citește articolul arrow_forward