Ziua Comunicațiilor

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom. 

  • BUCURESTI - Hotel Marriott, Sala Grand Ballroom
  •    28 Aprilie 2015

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cea de- a XIX-a editie a expo-conferintei Ziua Comunicatiilor, care se va desfasura in data de 28 aprilie 2015, la Hotel JW Marriott, Sala Grand Ballroom

Ziua Comunicațiilor este un eveniment de tradiție care a marcat de fiecare dată cele mai importante momente în dinamica industriei IT&C locale și evoluția sa în contextul global al telecomunicațiilor. Sunt invitați operatori de comunicații, furnizori de soluții de comunicații, companii de IT care prezintă Smart IT și gadgeturi digitale

Principalele teme vor fi: Ultra Mobile Broadband, Televiziune Digitala, 4K/OLED, Smart Homes, Smart Cars, Big Data si Cloud Computing, 4G/5G, Gadgeturi (smartphone-uri, tablete, phablete PC, ultrabook-uri). 

Evenimentul va reuni peste 700 de participanți , jucători cheie la nivel decizional din 20 de ramuri: turism si eco-turism, textile, lemn si mobila de inalta calitate, auto si componente auto, IT – Telecom, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate, produse farmaceutice si biochimie, energie si managementul de mediu, bio-economie, retail, banci, constructii, imobiliare, servicii /comert, echipamente electrice si electronice, transporturi, media, educatie, militari, participarea la eveniment fiind un prilej optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate. 

Vrei sa participi? 
Intrarea se face pe baza listei de inscriere, care se gaseste pe site, Sectiunea Inregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward