Ziua Comunicatiilor 2022

Rolul telecomunicatiilor in deceniul digital al Europei. Calea europeana pana in 2030

Într-o lume marcată de schimbare şi incertitudine, nevoia de dialog rămâne singura constantă.

2022 este şansa României să facă un pas major către digitalizare prin intermediul fondurilor asociate PNRR. Avem nevoie nu doar de o busolă care să ne arată calea, ci mai ales de un efort comun la nivel naţional pentru stabilirea modului concret în care ajungem acolo. În acest an, ITC-ul va depăşi 220.000 de angajaţi şi 7% pondere în PIB, însă miza este să facem din tehnologie şi comunicaţii motorul dezvoltării economiei şi societății româneşti. Suntem împreună în aceasta călătorie: autorităţi, operatori, producători şi furnizori de echipamente, asociaţii profesionale, jucători cheie din cele mai diverse domenii de activitate.

În 2022 va propunem un panel comun Autoritati-Operatori, iar pe agenda avem atât subiecte noi, cât şi întrebări retorice.

  • Direcţiile strategice naţionale de acţiune/reglementare în domeniul telecom până în 2030
  • Nevoia de asociere public-privat pentru dezvoltarea unor servicii digitale competitive
  • Implicarea operatorilor telecom în proiectul de cloud guvernamental
  • Viitorul reţelelor și a tehnolologiilor asociate
  • Automatizări și mentenanță predictivă pentru echipamente şi reţele de date

Așa cum v-am obișnuit, Ziua Comunicaţiilor păstrează formatul hibrid, care combină avantajul discuţiilor directe faţă-în-faţă din cadrul panelurilor cu expunerea extinsă asigurată de platformele moderne de colaborare și social media. Discuţiile vor fi moderate de jurnalistul Mihai Constantin.

Înregistrare GRATUITᾸ AICI

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot