Ziua Comunicatiilor 2021

Telecomunicatiile, vector de transformare digitalaBucuresti, 15 aprilie 2021, Hybrid Event, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, LIVE
  • BUCURESTI - JW Marriott Bucuresti/Online
  •    15 Aprilie 2021
Ziua Comunicaţiilor 2021 este cea mai importanta expo-conferinta nationala a industriei TELECOM din Romania. 

2021 va naviga fără îndoială în siajul pandemiei, care ne-a arătat însă că telecomunicaţiile sunt un pilon esenţial al societăţii contemporane, dar şi că dificultăţile stimulează inovaţia.

Care este rolul telecomunicaţiilor în depăşirea pandemiei (a situaţiilor de criză în general)? Va fi organizată licitaţia 5G? Ce condiţii se prefigurează? Ce servicii noi se conturează în piaţă? Cum echilibram transformarea digitală cu tsunami-ul cyber-infracţional?

Cât investesc operatorii în propriile centre de date etc. Iată doar câteva din ȋntrebările cheie si totodată subiecte de discuţie care vor fi abordate în cadrul Agendei Zcom 2021:

  • Autorităţi (invitaţi de la Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, ANCOM, Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, Institutii publice implicate în gestionarea infrastructurii de comunicaţii şi inovaţiei tehnologice)
  • Operatori (vorbitori de top din partea companiilor reprezentative)
  • Producători (principalii furnizori de echipamente pentru industria telecom)
  • Ecosistem (reprezentanţi ai companiilor/organizaţiilor care oferă servicii pentru şi peste infrastructura digitala de comunicaţii, de la securitate la cloud gaming)

Ediţia 2021 păstrează formatul hibrid, lansat anul trecut: prezentările şi panelurile se vor derula tip studio, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, iar audienţa se va conecta online prin intermediul platformei de găzduire online a evenimentului.

Agenda evenimentului surprinde atât actualitatea şi lecţiile învăţate ȋn pandemie, dar mai ales perspectivele şi măsurile de abordat pentru a construi pentru noi toţi un viitor tehnologic mai bun.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward