Ziua Comunicațiilor 2014

Ziua Comunicatiilor, aflata la editia a XVIII-a, este un eveniment traditional care a marcat de fiecare data cele mai importante momente in dinamica industriei IT&C locale si evolutia sa in contextul global al telecomunicatiilor.

  • BUCURESTI - Hotel Radisson Blu, sala Atlas
  •    20 Mai 2014

Ziua Comunicatiilor, aflata la editia a XVIII-a, este un eveniment traditional care a marcat de fiecare data cele mai importante momente in dinamica industriei IT&C locale si evolutia sa in contextul global al telecomunicatiilor. Aceasta are loc pe 20 mai, la Hotel Radisson Blu din București.

Brandul Ziua Comunicatiilor ofera accesul direct la persoanele potrivite , intr-o ambianta lucrativa, in care poti intra in contact, invata si poti incheia contracte cu jucatorii cheie de pe piata locala si internationala de telecom.

In cadrul Conferintei Ziua Comunicatiilor participa cu prezentari:

  • Operatori de comunicatii;
  • Furnizorii de Solutii si Infrastructuri ;
  • Companii de IT

In audienta vor fi prezente persoane de top din mediul de afaceri, economia reala, universitar/academic, ambasade, institutii guvernamentale, banci, IT&C, militar, consultanta, media, asociatii, VIP-uri, dar si jucatori cheie la nivel decizional, fiind un element optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate.

Tematică:

  • 4G LTE in Romania - Dezvoltare; 5G ?
  • Servicii Cloud si Internetul Mobil
  • Televiziunea digitala
  • TV 4 K/OLED
  • Smart IT, gadget-uri digitale - expo/ demo: Smart Phone-uri, Tablete, Phablete

Din randul acestor categorii, pana in acest moment s-au inscris: BitDefender, Romtelecom/Cosmote, Orange, Vodafone, Huawei, RCS-RDS, Romkatel, Ericsson, Teamnet, Kapsch, Intel, Infratel Net/Juniper, CertSign/UTI, UPC, Radiocom, Xerox, Simplus, 2KTelecom, ZTE, Lenovo, LG, NEC, INES, Totalsoft, Euroweb si inscrierile continua.

In audienta vor fi prezente persoane de top din mediul de afaceri, economia reala, universitar/academic, ambasade, institutii guvernamentale, banci, IT&C, militar, consultanta, media, asociatii, VIP-uri, dar si jucatori cheie la nivel decizional, fiind un element optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate.

Partenerii noştri de Eveniment sunt Asociaţiile Profesionale din domeniul IT&C, cat si din industriile verticale, respectiv:

ANIS – Asociatia patronala a industriei de software si servicii, anisp - ASOCIATIA NATIONALA A INTERNET SERVICE PROVIDERILOR DIN ROMANIA, aries – asociatia romana pentru industria electronica si software, ADR  - alianta digitala pentru romania, ANSSI – asociatia nationala pentru securitatea sistemelor informatice, aotr – asociatia operatorilor de telecomunicatii din romania, adsi – asociatia pentru dezvoltarea societatii informationale, cio council – asociatia managerilor de it din romania, inscc – institutul national de studii si cercetari pentru comunicatii, prcp – patronatul roman din cercetare si proiectare, cnpr – confederatia nationala a patronatului roman.

Pornind de la acest context, promovarea Ziua Comunicatiilor 2014 se face intens in randul membrilor acestor asociaţii profesionale, prin informări periodice.

Pe de altă parte, pentru a asigura o şi mai bună promovare a Evenimentului, colaborăm deja cu următorii Parteneri Media:

AGORA GROUP / IT TRENDS, COMUNICATII MOBILE, COMPUTERWORLD, FINMEDIA, MARKET WATCH, MEDIA EXPRES, Q MAGAZINE, RAILWAY PRO, SOFTLEAD

Pentru a valorifica excelenta oportunitate de a va informa mai detaliat asupra noutăţilor prezente in cadrul acestei conferinte international, va asteptam cu interes la Ziua Comunicatiilor 2014 in 20 mai la Hotel Radisson Blu http://zcom.ro/

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward