Zilele TotalSoft. Performanţă, uzabilitate, produs, inovaţie şi tehnologie

  • BUCURESTI
  •    17 - 18 Noiembrie 2015

Ediţia 2015 a Zilelor TotalSoft, programată pentru 17-18 noiembrie, vă pregăteşte subiecte de maxim interes în materie de performanţă, usability, produs, inovaţie şi tehnologie. Zilele TotalSoft reprezintă acel moment unic al anului în care afli care sunt cele mai noi unelte software de care trebuie să profite business-ul tău, te pui la curent cu tendinţele software din industria ta, împărtăşeşti experienţe şi faci business. 

În 2015, sunt invitate peste 1000 de companii naţionale şi internaţionale, din 15 verticale industriale, sute de lideri ai economiei şi speakeri din companii de top. Workshop-urile derulate simultan, vor aduce noutăţi tehnice şi de business, precum şi cea mai nouă versiune a sistemului Charisma.

De-a lungul celor 10 ediţii, Zilele TotalSoft au luat amploare şi s-au impus ca un eveniment business-to-business premium, fiind cea mai mare şi mai aşteptată întâlnire anuală a utilizatorilor unui produs software de business.

Nu rataţi întâlnirea cu specialiştii valoroşi din spatele ingenioaselor produse Charisma şi Primavera. Salvaţi-vă în calendar 17-18 noiembrie, 2 zile de business pur. 

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward