ZF Mobilio

Reducerea costurilor. Colaborare digitală îmbunătăţită. Plăţi & încasări mai simple. Promovare eficientă


  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel,Bucharest Calea Victoriei 63-81
  •    23 Aprilie 2019


După mai bine de un deceniu de la momentul în care au aspirat să devină centrul vieţii noastre digitale, smartphone-urile şi aplicaţiile mobile au devenit nu doar accesibile pentru marea majoritate a utilizatorilor, la fel ca şi serviciile de internet mobil, ci s-au şi maturizat oferind o performanţă stabilă, de încredere. Alături de tablete, laptopuri dar şi de noile versiuni ale platformelor tradiţionale software de business - acum mai suple şi adaptate la noile ecrane şi pretenţii ale utilizatorilor - gadgeturile şi aplicaţiile mobile sunt acum gata să contribuie cu adevărat la optimizarea businessului.

Într-un mediu de business în care companiile caută metode de a-şi eficentiza activitatea, de a-şi optimiza fluxurile de lucru şi de a colabora mai bine, echipamentele, tehnologiile mobile oferă acum nivelul de performanţă şi de încredere solicitat de cei mai exigenţi jucători pentru a asigura îndeplinirea acestui deziderat.

ZF Mobilio 2019 este spaţiul în care cei mai mari jucători din industrie vor prezenta şi demonstra soluţii, aplicaţii şi echipamente care permit reducerea costurilor, optimizarea fluxurilor de lucru şi a colaborării între membrii echipelor de conducere şi / sau de pe teren dar şi tehnici de promovare mai performante.

O sesiune specială va fi dedicată celor mai promiţătoare start-up-uri locale, care vor împărtăşi membrilor audienţei cum îşi imaginează gadgeturile, aplicaţiile şi platformele de business ale viitorului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward