Yes We Dare

Dare Digital organizează ediția a doua Yes We Dare, care va avea loc pe data de 30 martie, în intervalul 10:00–19:00, la Hotel Intercontinental, fiind un eveniment de showcase al ecosistemului său de specialiști format în prezent din peste 35 de parteneri cu expertiză în toate ariile marcomm. În cadrul evenimentului de 8 ore brand-urile care aleg să înscrie brief-uri primesc minimum două soluții digitale fezabile ca rezolvare a problemei de business expuse.

  • BUCURESTI - Hotel Intercontinental
  •    30 Martie 2020

„Yes We Dare arată, pe parcursul a 8 ore, modul în care noi lucrăm zi de zi pentru clienți și capabilitățile noastre de a livra servicii de digital și advertising 360. Ca o noutate, pentru că știm că definirea și fortificarea brandului de angajator reprezintă nevoi reale în rândul companiilor din România, am decis să introducem o secțiune dedicată în cadrul evenimentului și să lucrăm inclusiv brief-uri de acest tip.

Companiile deja înscrise fac parte din industriile de FMCG, automotive și entertainment, iar lista rămâne deschisă pentru noi provocări de digital, comunicare sau employer branding până pe data de 25 martie. Cei care își doresc să asiste la eveniment se pot înscrie pe pagina evenimentului, aici: https://www.daredigital.ro/yes-we-dare.

Pe langa workshopurile de rezolvare de briefuri, evenimentul include și o sesiune de keynotes la care vor participa în calitate de speakeri Mircea Popa și Cristian Ilișuan (Owner & Video Producer în cadrul proiectului Mircea Bravo), Mihai Bonca (Senior Consultant la Brand Architects), Julien Zidaru (Managing Partner la Exact Business Solutions) și Raluca Radu (Country Manager la Answear).

Prima sesiune Yes We Dare a avut loc în septembrie 2019 și a reunit 25 de parteneri care au lucrat pe 6 brief-uri înscrise de Zarea, Caroli, ialoc și Beez (două start-up-uri care au primit finanțare din partea fondului GapMinder) și ONG-urile MagiCamp și EfdeN.

Agendă eveniment:
9:30 – 10:00 – Welcome coffee
10:00 – 10:30 – Welcome speech
10:30 – 11:15 – Debriefing session
11:15 – 12:00 – Mircea Bravo & Cristian Ilișuan: De la televiziune la digital
12:30 – 13:30 – Mihai Bonca: Marketing-ul. Despre cum ne îndrăgostim, nu ce tool-uri folosim
13:30 – 14:30 – Lunch break
14:30 – 15:00 – Julien Zidaru: Digital r(E)volution
15:00 – 15:30 – Raluca Radu: TBC
15:30 – 16:00 – Coffee break
16:00 – 17:30 – Prezentarea soluțiilor digitale
17:30 – 18:30 – Feedback
18:30 – 19:00 – Networking.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward