World of Instagram 7 - Reality vs Instagram

Insta lovers! Revenim cu forțe proaspete și cu o nouă ediție World of Instagram!  La ediția cu numărul 7 dezvoltăm subiectul “Reality vs Instagram”, atât din punct de vedere al timpului și efortului depus pentru a crește și menține un cont de succes pe Instagram, cât și al conformității conținutului publicat pe rețeaua socială folosită de milioane de utilizatori, cu viața reală.

  • BUCURESTI - TERRA Events Hall
  •    03 Aprilie 2019

Sunt alături de noi în aceasta dezbatere:
Radu Nita, Instagrammer-ul din spatele @ig_romania, @romaniapitoreasca & @discoverbucharest, conturi cu imagini superbe din diferitele colțuri din România și care atrag zilnic oameni noi. Radu ne va împărtăși câteva din secretele lui de fotograf și ne va povesti și cât de multă muncă se află, de fapt, în spatele unei asemenea imagini.
Marian Hurducaș, speaker și moderator al evenimentului, are cel puțin 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital și cam tot atâția în media ca jurnalist radio. Cu el vom discuta despre particularitățile Instagramului, despre tendințele din 2019, dar și ce recomandări are el despre cum mai putem crește conturile și engagement-ul.
Octavian Mihai Graure, tânărul care pictează sneakerși, ne va dezvălui care este secretul din spatele pasiunii pe care o are pentru această artă și cum integrează în strategia lui de comunicare colaborările cu brandul Samsung.
Gabriela Atanasov sau Sweet Paprika, după cum o știe toată lumea, este Blogger, Vlogger și Instagrammer cu o poziționare inedită pe rețelele sociale. Am invitat-o, așadar, să ne povestească cât de provocator este să își mențină autenticitatea și latura reală, în comunicarea de pe Instagram.
Ca de obicei, pregătim și multe alte surprize pentru cei prezenti :D Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile! Detalii despre program și înscrieri, găsiți pe https://worldofinstagram.energycorner.ro/.
Ca de obicei, conceptul și toate experiențele pe care vi le oferim în cadrul evenimentului, se datorează lor: Lidl Romania, Samsung, Beauty One, Label.m Romania, Fabrica de Litere, F64, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Cointreau, Touching ART Cocktail & TERRA Events Hall :)
Parteneri media: IQads, SMARK, IQool, România Pozitivă.
Aaand powered by Virgin Radio Romania!

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

VisualFest 2021

Comunicarea vizuala este in acest moment forma de exprimare preferata atat a utilizatorilor social media, cat si a brandurilor active in marketing si comunicare. Mai mult, influencerii folosesc cel mai adesea canalele foto si video pentru a comunica cu audientele lor.

Citește tot arrow_forward

Digital Divas 2021

Pentru ca ai libertatea de a-ti alege propriul drum, pentru ca ai energie si curaj, pentru ca esti un creator de frumos si pentru ca stii ca nu exista visuri prea mari. Pentru ca tu stii exact cine esti, vino alaturi de noi la o noua editie Digital Divas indrazneata, plina de inspiratie si informatii de top. Va fi o zi dedicata unei frumuseti libere, nonconformiste si curajoase.

Citește tot arrow_forward